Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 15 februarieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Mary Boone a fost condamnată la 30 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală | Dealerul de artă din New York, Mary Boone, a fost condamnat până la 30 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală în curtea districtului sudic din New York ieri. Boone, care a pledat vinovat evitând impozite de aproximativ 3 milioane de dolari în septembrie anul trecut, și-a cerut scuze în fața instanței față de familia și colegii ei și a declarat că a demisionat din mai multe organizații, inclusiv Art Dealers Association of America. Pedeapsa ei include un an de eliberare supravegheată și, atunci când va fi finalizată, va îndeplini 180 de ore de muncă în folosul comunității, pentru a fi petrecut lucrând cu Departamentul de Educație din New York la programe de educație în artele vizuale pentru copii.

Grupul Radical Matriarchy protestează în fața National Gallery of Art din Washington | Grupul de artă Radical Matriarchy a pus în scenă un protest în afara Galeriei Naționale de Artă din Washington, ieri, cerând o mai mare diversitate în colecția muzeului. Grupul susține că 90 la sută din lucrările de la NGA sunt realizate de bărbați albi, o statistică extrasă dintr-un studiu realizat de Biblioteca Publică de Științe în 2018. Matriarhatul radical a susținut un protest similar anul trecut la Muzeul Metropolitan de Artă din New York.

National Endowment of the Arts anunță subvenții de peste 27 de milioane de dolari | National Endowment of the Arts (NEA) a anunțat subvenții de peste 27 de milioane de dolari care vor fi distribuite în toată țara. Nouă sute șaptezeci și două de subvenții au fost acordate prin programul Art Works, fonduri destinate educației artistice, publicațiilor și festivalurilor culturale, printre alte cauze. Alte 138 de granturi au fost acordate prin intermediul Challenge America, care sprijină organizațiile care aduc artele în comunitățile marginalizate. O listă completă de destinatari poate fi găsită prin Site-ul NEA.

Lectură recomandată | Annie Leibovitz vorbește cu Lane Florsheim de la Wall Street Journal despre revenirea la munca ei timpurie pentru o expoziție la Hauser & Wirth din LA. Charlotte Burns îi vorbește lui Sir Nicholas Serota despre viitorul artelor și culturii din Anglia după Brexit pentru cu alte cuvinte. Pe artnet, Eileen Kinsella rezumă concluziile din raportul recent al Christinei J. Vincent Artistul ca filantrop: consolidarea următoarei generații de fundații dotate cu artiști.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *