Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 14 noiembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Departamentul pentru Dezvoltare Internațională clarifică poziția UNESCO din Marea Britanie | Departamentul pentru Dezvoltare Internațională a emis o declarație de clarificare după ce a raportat că intenționează să retragă finanțarea britanică de 11,1 milioane de lire sterline către UNESCO, spune World Heritage UK. „Nu a existat nicio modificare a angajamentului nostru de finanțare față de Unesco”, a declarat departamentul aseară. „Marea Britanie colaborează îndeaproape cu Unesco și alte state membre pentru a se asigura că face reforme cruciale pentru a oferi cele mai bune rezultate și valoare pentru banii contribuabililor.” S-a exprimat îngrijorarea pe scară largă săptămâna aceasta după ce secretarul internațional pentru dezvoltare, Penny Mordaunt, ar fi făcut presiuni pentru ca Regatul Unit să urmărească SUA și Israel în renunțarea la organismul ONU.

Pace Gallery anunță un nou „parteneriat” cu Christo | Artistul Christo, care de obicei nu a fost reprezentat de nicio galerie, se află acum în ceea ce a fost descris ca un „parteneriat” cu Pace Gallery. O expoziție din 2020 a lucrărilor lui Christo și a regretatei sale soții și colaboratoare Jeanne-Claude este planificată pentru noul sediu Pace din New York, în timp ce cinci dintre lucrările sale pe hârtie vor fi prezentate la Art Basel Miami Beach luna viitoare.

Stephanie Cristello, Jeff Rhodes și Kathleen Rapp au ocupat noi poziții la Expo Chicago | Cele trei poziții noi erau numit ieri la Expo Chicago. Stephanie Cristello, care va fi director artistic, a lucrat deja la târg în ultimii cinci ani ca director de programare, în același timp fiind fondatoare și redactor-șef al Văzut, editor senior la ArtSlant și un colaborator obișnuit la ArtReview. Jeff Rhodes va gestiona operațiunile și relațiile cu expozanții, aducând 20 de ani de experiență în gestionarea logisticii la târgurile din Miami și Chicago. În cele din urmă, Kathleen Rapp a fost numită director de relații VIP, după ce a lucrat cu târgul din 2010.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *