Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 14 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Joyce Pensato (1941–2019) | Artistul american Joyce Pensato a murit la vârsta de 77 de ani. Pensato, care s-a născut în Brooklyn și a trăit acolo cea mai mare parte a vieții sale, este cunoscută mai ales pentru picturile sale la scară largă, expresive, cu personaje de desene animate redate în alb și negru. A avut primul sondaj instituțional la Muzeul de Artă Santa Monica în 2013; operele sale pot fi găsite în colecțiile Centrului Pompidou, Muzeul de Artă Modernă din New York și Muzeul Hammer, printre altele.

Hauser & Wirth vor deschide centrul de arte din Menorca | Hauser & Wirth au anunțat ieri planurile de deschidere un nou centru de artă în Menorca. Centrul va fi găzduit într-un grup de dependințe aparținând unui fost spital naval construit în secolul al XVIII-lea, pe care galeria lucrează împreună cu organizațiile locale pentru restaurare.

World Monuments Fund reface jumătatea estică a templului Phnom Bakheng | Fondul Mondial al Monumentelor are a restaurat jumătatea estică a templului Phnom Bakheng, unul dintre cele mai vechi din parcul arheologic Angkor din Cambodgia. Finalizarea lucrărilor a costat 4,8 milioane de dolari și marchează o etapă importantă în proiectul de conservare în desfășurare, care a început în 2008 și își propune să protejeze templul de efectele destabilizante ale schimbării fluxurilor de apă din regiune. WMF estimează că jumătatea vestică ar putea dura încă opt ani.

Recomandați citirea | În Ziarul de artă, Anny Shaw vorbește cu Paula Rego, a cărei prezentare a sculpturilor cu Galeria Marlborough la Art Basel dezvăluie o nouă direcție în opera sa. Françoise Gilot vorbește cu Thessaly La Force la T: Revista New York Times Style despre experiența de a-și scrie memoriile din 1964 despre relația ei cu Picasso.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *