Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 14 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Consiliul școlii din San Francisco votează pentru salvarea picturii George Washington | Consiliul școlii publice din San Francisco are a votat 4-3 pentru a inversa o decizie luată în iunie să picteze peste o pictură murală care înfățișează viața lui George Washington, creată în 1936 de artistul rus Victor Arnautoff, pe pereții liceului George Washington al orașului, optând în schimb să o acopere. Decizia a fost luată din cauza preocupărilor permanente de-a lungul anilor cu privire la unele imagini din pictura murală, inclusiv reprezentări ale sclaviei corpului unui nativ american mort sub picioarele coloniștilor albi. Consiliul de administrație s-a confruntat de atunci cu o opoziție considerabilă, sprijinind pictura murală provenind de la artiști, cadre universitare, organizații pentru drepturile civile și actorul Danny Glover, care a frecventat liceul.

Monumentul Central Park al votului feminin reproiectat | Au fost proiectate pentru prima statuie din Central Park dedicată figurilor istorice feminine modificat pentru a include activistul afro-american Sojourner Truth, ca răspuns la criticile legate de designul original, în care erau prezentate doar sufragetele albe Elizabeth Cady Stanton și Susan B. Anthony.

Pace Gallery lansează o platformă de tehnologie de artă | Pace Gallery are a anunțat lansarea PaceX, o nouă platformă concepută pentru a sprijini artiștii care lucrează în sectorul tehnologic. Christy MacLear, fost vicepreședinte al Agenției de Artă, parteneri la Sotheby’s, a fost numit CEO al noii întreprinderi.

Daniela Rivera câștigă Premiul Rappaport DeCordova Sculpture Park și Museum | Pictorul și artistul instalator din Boston, Daniela Rivera, a fost anunțat câștigătorul anul acesta al DeCordova Sculpture Park și al Premiului Rappaport al Muzeului În cel de-al 20-lea an, premiul a crescut de la 25.000 $ la 35.000 $ datorită unui cadou recent de la Fundația Phyllis și Jerome Lyle Rappaport.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *