Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 13 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Pauline Curnier Jardin a fost desemnată câștigătoare a Premiului Galeriei Naționale | Premiul National Gallery 2019 a fost premiat artistei franceze Pauline Curnier Jardin. Curnier Jardin, care a fost selectat alături de Simon Fujiwara, Flaka Haliti și Katja Novitskova, produce instalații, performanță, film și desene care explorează diferite forme de povestire. Premiul prestigios, care a fost lansat în 2000, este acordat o dată la doi ani unui artist contemporan care lucrează în Germania.

Pictor arestat în Italia din cauza unui scandal fals al Vechiului Maestru | Pasquale ‘Lino’ Frongia, un pictor în vârstă de 61 de ani, care a studiat la Academia de Arte Frumoase din Bologna, a fost arestat marți, ca parte a unei investigații privind presupusa falsificare a zeci de tablouri ale Vechiului Maestru vândute cu milioane de Giuliano Ruffini, Ziarul de artă rapoarte. S-ar fi emis și un mandat de arestare pentru Ruffini, un francez care locuiește în centrul Italiei. Frongia așteaptă în prezent transferul la Paris pentru a fi intervievat de anchetatori.

Terminologia Epocii de Aur vetoată de Muzeul Amsterdam | Muzeul Amsterdam a decis să nu mai folosească termenul Gouden Eeuw (Epoca de Aur), pentru că „ignoră numeroasele laturi negative ale secolului al XVII-lea, cum ar fi sărăcia, războiul, munca forțată și traficul de persoane” sub dominația colonială olandeză. Pe lângă vetoarea termenului pentru utilizarea viitoare a expoziției, muzeul va schimba și numele uneia dintre expozițiile sale din „Olandeză în epoca de aur” în „Portrete de grup ale secolului al XVII-lea”.

Designul câștigător a fost dezvăluit pentru noul Muzeul Arheologic din Sparta | Planuri arhitecturale pentru noul muzeu arheologic din Sparta au fost dezvăluite, cu MOR-arhitecți și EP Arhitecți preluând comisionul după ce a câștigat un concurs de design. Structura ridicată va sta deasupra unui sit arheologic, arhitecții „urmărind să exprime și să consolideze relația dintre antichitățile de la fața locului, clădirea fabricii listate și noul complex de clădiri”.

Lectură recomandată | Noul om de stat discută confruntarea antisemitismului lui Emil Nolde și noile încercări ale Germaniei de a se angaja cu trecutul său, în timpul unei retrospective a operei artistului la Berlin. Julian Barnes explorează căile luate și nu luate de Berthe și Edma Morisot în London Review of Books.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *