Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 13 noiembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Marea în Veneția atinge cel mai înalt nivel în jumătate de secol | Valea din Veneția a crescut la 1,87 metri la 22:50 noaptea trecută, cel mai înalt nivel din 1966 și al doilea cel mai înalt înregistrat vreodată. Inundațiile sunt rezultatul precipitațiilor abundente exacerbate de vânturile puternice și astăzi se așteaptă o a doua creștere. Luigi Brugnaro, primarul Veneției, consideră că inundațiile provoacă daune grave la reperele venețiene, inclusiv la Bazilica San Marco, care a suferit daune de 1,9 milioane de lire sterline când a fost inundată ultima dată în noiembrie 2018. Brugnaro și-a anunțat intenția de a declara un stare de urgență.

Clădirea Hurley din Boston poate fi demolată | Oficialii din Massachusetts au anunțat săptămâna trecută că clădirea Charles F. Hurley, o clădire guvernamentală în stil brutalist proiectată de Paul Rudolph în anii 1960, va fi predat dezvoltatorilor privați și eventual demolat. Clădirea găzduiește o pictură murală a artistului Constantino Nivola. Oficialii spun că clădirea, care a rămas incompletă și servește în prezent ca centru de servicii guvernamentale pentru Boston, nu este adecvată pentru utilizarea sa actuală și ar costa mai mult de 200 milioane USD pentru reparații.

Connaissance des Arts licită miza în două târguri franceze | Organizatorii târgurilor Arte Frumoase Paris și Salon du Dessin au anunțat ieri că au fost abordat de revistă Cunoașterea artelor pentru o miză de 40-49% în compania lor și că au început negocierile. Revista este deținută de grupul media Les Echos-Le Parisien, o filială a LVMH; tranzacția ar face ca Fine Arts Paris să se mute în Dôme des Invalides, unde ar găzdui 20 t0 cu 25 de expozanți mai mulți decât în ​​prezent. Fiecare dintre cei opt parteneri fondatori ai târgurilor își vor păstra acțiunile egale.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *