Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 13 martieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Luvru anunță închiderea, la fel ca și alte muzee importante din întreaga lume | Luvru închideți la infinit astăzi la ora 18:00 după ce ministerul francez al culturii a solicitat tuturor muzeelor ​​și bibliotecilor din Franța fie să-și limiteze activitatea, fie să se apropie de public, întrucât interzice adunările de peste 100 de persoane; Muzeul d’Orsay și Muzeul de l’Orangerie s-au închis și ca urmare a directivei guvernamentale. Ministerul a adăugat că orice întâlniri neesențiale sau călătorii de afaceri ar trebui anulate. Berlinul este închizându-și muzeele, cu planuri de reevaluare a situației pe 19 aprilie. Anunțul a fost făcut de Fundația Patrimoniului Cultural Prusac, care supraveghează toate muzeele de stat din Berlin, inclusiv cele de pe Insula Muzeelor. În altă parte a Europei, marile muzee din Olanda și-au anunțat decizia de închidere, inclusiv Rijksmuseum, Muzeul Stedelijk și Muzeul Van Gogh. în Amsterdam. Guvernul britanic nu a sfătuit muzeele să închidă.

Galeria Națională de Artă și Smithsonian printre muzeele americane care închid pentru a conține coronavirus | Galeria Națională de Artă și Instituția Smithsonian, ambele muzee federale din Washington, DC, au și-au închis ușile pentru a conține răspândirea coronavirusului. Mai multe muzee importante din New York au anunțat planuri de închidere ieri, inclusiv Muzeul Metropolitan de Artă, Muzeul de Artă Modernă, Whitney, Frick, Muzeul Evreiesc și Solomon R. Guggenheim. Hauser & Wirth, David Zwirner și Pace sunt printre galeriile comerciale ale orașului care au decis, de asemenea, să închidă temporar. În Boston, Muzeul Isabella Stewart Gardner, Muzeele de Artă Harvard, Institutul de Artă Contemporană și Muzeul de Arte Frumoase au toate închise începând de astăzi, o decizie anunțată de toți cei patru directori într-o declarație comună. Art Institute of Chicago rămâne deschis, dar și-a anulat toate evenimentele publice.

Art Cologne a fost amânată din aprilie până în noiembrie | Organizatorii Art Cologne și-au anunțat decizia de a amână târgul din aprilie până în 19-22 noiembrie, care va coincide cu Cologne Fine Art & Design. Regiunea Renania de Nord-Westfalia, unde are loc târgul, a interzis evenimentele de amploare. Art Brussels, planificat pentru aprilie, va avea loc acum în perioada 25-28 iunie. Datele pentru cea de-a 12-a ediție a Dallas Art Fair au fost, de asemenea mutat din aprilie în prima săptămână din octombrie.

Muzeele încep să se redeschidă în China, Japonia și Coreea de Sud | China, Japonia și Coreea de Sud sunt începând să-și redeschidă muzeele, dintre care unele au fost închise din ianuarie. Muzeul și Centrala de Artă din Shanghai, de asemenea, din Shanghai, s-au redeschis astăzi cu restricții privind numărul de vizitatori și verificări de temperatură impuse recent pentru toți cei care trec prin ușile lor. Muzeele din Beijing și din alte părți ale Chinei rămân închise. În Japonia, Muzeul de Artă Contemporană Tokyo și Muzeul Municipal de Artă Toyota Prefectura Aichi sunt așteptate să se deschidă pe 31 martie. În prezent, Muzeul Național de Artă Modernă și Contemporană din Coreea de Sud este redeschis în cele patru locații ale sale pe 23 martie.

Imagine de plumb: folosit sub licență Creative Commons (CC BY-SA 2.0; imagine originală decupată)

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *