Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 13 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Biblioteca din Mexic pretinde că va descoperi primul audio cunoscut al Fridei Kahlo | Biblioteca Națională de Sunet din Mexic a anunțat că ar putea avea a descoperit primul audio cunoscut al Fridei Kahlo, în care citește din eseul de catalog din 1949 „Portretul lui Diego” pe episodul pilot al emisiunii radio El Bachiller. Episodul a fost difuzat în 1955, la un an după moartea lui Kahlo. Clipul a fost găsit printre arhivele private ale regretatului gazdă El Bachiller, Álvaro Gálvez y Fuentes. Specialiștii examinează în prezent sunetul pentru a verifica revendicarea bibliotecii.

Deschiderea Forumului Humboldt la Berlin a amânat până în 2020 | Deschiderea Forumului Humboldt de la Berlin a fost programată pentru sfârșitul acestui an, dar a fost amânată până în 2020, s-a confirmat ieri. Președintele biroului federal pentru construcții și planificare regională și președintele comitetului de construcții al fundației muzeului au vizitat clădirea, un fost palat, și au raportat că „nu este realist să pregătești clădirea pentru utilizare până la sfârșitul anului 2019”. Un nou calendar pentru deschiderea muzeului va fi prezentat pe 26 iunie.

Anunțată lista scurtă a premiului Sobey Art Award 2019 | Fundația Sobey Art și Galeria Națională din Canada au a anunțat candidații selectați pentru premiul Sobey Art 2019. Cei cinci finaliști sunt D’Arcy Wilson, Nicolas Grenier, Stephanie Comilang, Kablusiak și Anne Low. Premiul este acordat în fiecare an unui artist canadian în vârstă de 40 de ani sau mai puțin, cu un premiu de top de 100.000 USD CAD, 25.000 USD CAD pentru ceilalți finaliști și 2.000 USD CAD pentru fiecare artist de pe lista lungă.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *