Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 13 iulieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

MCH Group lansează un nou târg în Singapore | MCH Group, care deține franciza Art Basel și a achiziționat recent o participație majoritară la Masterpiece London, va lansa un târg de artă contemporană la Singapore în noiembrie 2019, rapoarte Ziarul de artă. Compania va fi parteneriat cu Sandy Angus de la Angus Montgomery Arts și Tim Etchells pentru noul târg, care se va numi ART SG. Cererile pentru târg se vor deschide la sfârșitul acestui an, fiind așteptate să participe aproximativ 80 de galerii.

FBI-ul recuperează tabloul lui Robert Motherwell furat acum 40 de ani | Avocatul SUA Geoffrey Berman a anunțat ieri că echipa criminală a FBI-ului și-a revenit Fără titlu (1967), un tablou Robert Motherwell furat acum 40 de ani. Furtul a avut loc atunci când Motherwell a angajat o companie care se mută în 1978 pentru a transporta picturile într-un nou spațiu de depozitare. Ulterior a observat că lipsesc zeci de lucrări. Pictura din 1967, recuperată după ce fiul unui angajat decedat al companiei de mutare a adus-o la Fundația Dedalus pentru a fi autentificată, a fost acum returnată fundației. Căutarea celorlalte tablouri dispărute continuă.

Michael Gitlitz a fost numit director executiv al Muzeului de Artă Katonah | Michael Gitlitz a fost a anunțat ca noul director executiv al Muzeului de Artă Katonah din județul Westchester din New York. Gitlitz a lucrat anterior ca specialist senior în artă modernă și contemporană la casa de licitații Paddle8. A fost regizor la Galeria Marlborough din New York între 2001 și 2015.

Lectură recomandată | În New York Times, Thomas Chatterton Williams îi vorbește lui Adrian Piper despre retrospectiva ei la MoMA și exilul autoimpus din SUA. În Gardianul, Jake Nevins discută despre modul în care anumite denumiri precum „arta politică” sau „arta SIDA” pot aplatiza sensul în recenzia sa despre retrospectiva lui Whitney asupra operei lui David Wojnarowicz și în Vultur, Carl Swanson îi vorbește lui Jenny Saville despre modul în care noile sale picturi abordează maternitatea și #MiToo mișcare.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *