Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 12 septembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Fundația Souls Grown Deep lansează un program de stagii pentru studenții de culoare | Fundația Souls Grown Deep a anunțat astăzi o nouă schemă de stagiu plătită pentru muzee pentru studenții universitari de culoare din SUA. Subvențiile vor fi acordate muzeelor ​​care participă la program, permițând studenților să câștige experiență de muncă plătită în industrie. Primele instituții care au luat parte la schemă, care va fi lansată în primăvara anului 2019, sunt Muzeul de Artă din New Orleans, Muzeul de Artă din Philadelphia și Muzeul de Arte Frumoase din Virginia.

Curtea de apel din New York respinge modelulMoștenitorii pretind portretul lui Matisse | Un tribunal de apel din New York a ajuns la unanimitate pronunțându-se luni respingând afirmațiile că Matisse Portretul Gretei Moll (1908) din Galeria Națională a Londrei ar trebui să fie returnate moștenitorilor femeii care a modelat pictura – Margarete Moll, cunoscută și sub numele de Greta. Trei dintre nepoții lui Moll au susținut că tabloul a fost furat și vândut ilegal după cel de-al doilea război mondial, înainte de a intra în colecția Galeriei Naționale în 1979..

A fost anunțată lista scurtă a modelelor Beazley Designs of the Year 2018 | Muzeul Designului are a anunțat lista scurtă pentru a XI-a ediție a premiului Beazley Designs of the Year. Lista scurtă din acest an cuprinde 87 de modele din întreaga lume, inclusiv Louvre Abu Dhabi, de Jean Nouvel și Muzeul de Artă Contemporană Zeitz din Thomas Heatherwick. Lista scurtă a fost compilată de curatorul invitat Aric Chen, fondatorul M + din Hong Kong, care a spus: „există un fir foarte omniprezent care se desfășoară pe tot parcursul spectacolului, care este modul în care sunt designerii îmbrățișând incertitudinile cu care lumea se confruntă în prezent. ‘ Câștigătorul va fi anunțat pe 15 noiembrie.

Anunțată lista scurtă pentru premiul internațional RIBA 2018 | Archdaily raportează că patru clădiri au fost selectate pentru lista scurtă pentru Institutul Regal al Arhitecților Britanici (RIBA) Premiul internațional 2018, un premiu bienal acordat unei clădiri care „exemplifică excelența proiectării, ambiția arhitecturală și oferă un impact social semnificativ”. Anul acesta, lista scurtă include Boeri Studio și Il Bosco Verticale (pădure verticală), precum și modele de Nikken Sekkei, Aleph Zero + Rosenbaum și O’Donnell + Tuomey; câștigătorul va fi anunțat pe 29 noiembrie.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *