Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 12 iunieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Tate semnează un memorandum pentru a sprijini noul Muzeul de Artă Pudong din Shanghai | Reprezentanții Tate și Shanghai Lujiazui Group – un dezvoltator de stat în China – a semnat un memorandum de înțelegere ieri la Tate Modern. Memorandumul și-a oficializat acordul că Tate va oferi expertiză în strategie și management Muzeului de Artă Pudong, care este programat să se deschidă la Shanghai la începutul anului 2021. Tate va împrumuta lucrări de artă din colecția sa către muzeu, cu trei expoziții planificate astfel departe.

Activiștii ocupă El Museo del Barrio la cea de-a 50-a aniversare | Un grup de 15 activiști Latinx au ocupat ieri seară El Museo del Barrio din New York în timpul sărbătorilor de 50 de ani. Purtând tricouri cu sloganul „El Museum Fue del Barrio” („muzeul a părăsit cartierul”), Hiperalergic raportează că protestatarii au citit o scrisoare deschisă cunoscută sub numele de „Manifestul oglinzii, care a fost semnat de mai mulți artiști, activiști și cărturari în martie. Scrisoarea acuză muzeul că și-a abandonat rădăcinile comunității puertoricene și latinx în favoarea unei lucrări mai viabile din punct de vedere comercial din America Latină. Muzeul a răspuns manifestului în aprilie, susținând că se află în proces de „extindere” [its] echipă curatorială cu apel pentru un curator Latinx ‘.

Muncitorii din Guggenheim se pregătesc să se sindicalizeze | Muncitorii de la Muzeul Solomon R. Guggenheim din New York au anunțat că se pregătesc să se unească pentru salarii mai corecte și ore mai scurte. Săptămâna trecută au depus o scrisoare de intenție pentru a fi reprezentați de Uniunea Internațională a Inginerilor Operaționali Local 30. A declarat un angajat Hiperalergic că „politicile de ocupare a forței de muncă, cum ar fi programarea orelor suplimentare, a salariilor și a beneficiilor, nu au ținut pasul cu alte instituții”. Guggenheim a emis o declarație în care spunea: „Respectăm dreptul angajaților noștri de a decide dacă doresc să fie reprezentați de un sindicat”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *