Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 11 iulieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Comerciant de artă Subhash Kapoor acuzat de desfășurarea unui inel extins de contrabandă | Procurorul din districtul Manhattan a taxat dealerul de artă Subhash Kapoor, cu orchestrarea unui plan de 30 de ani de trafic de antichități jefuite din țări din Asia de Sud și de Sud-Est, în valoare de aproximativ 145 milioane dolari. Kapoor este în prezent încarcerat în India, unde a așteptat încă din 2012 procesul pentru acuzații similare. Noua plângere penală susține că 39 de articole, în valoare de 36 de milioane de dolari, lipsesc încă. Alți șapte inculpați sunt numiți în plângerea penală.

David Zwirner va deschide spațiul Parisului, invocând preocupări legate de Brexit | Galeria David Zwirner din New York va deschide o locație la Paris în octombrie, Timpuri financiare rapoarte (£). „Brexit-ul schimbă jocul”, a spus Zwirner. „După octombrie, galeria mea din Londra va fi o galerie britanică, nu una europeană”. Spațiul de la Paris va fi al șaselea al lui Zwirner; în prezent există galerii în Londra și Hong Kong și trei locații în New York.

Himali Singh Soin câștigă Premiul pentru artiști Frieze 2019 | Himali Singh Soin, artistul din Londra și Delhi, a câștigat Premiul Frieze Artist Award 2019 și va produce o nouă lucrare comandată pentru Frieze London în luna octombrie. Propunerea ei implică anxietăți britanice cu privire la imigrație în epoca victoriană.

Curtea din New York hotărăște că lucrările Schiele jefuite de naziști vor rămâne la moștenitorii victimei | O curte de apel din New York a confirmat o decizie anterioară care a returnat două desene Egon Schiele – Femeie îmbrăcată în negru și Femeie care își ascunde fața – moștenitorilor lui Fritz Grünbaum, un cântăreț vienez de cabaret a cărui colecție de artă a fost confiscată de naziști înainte de a fi ucis într-un lagăr de concentrare în 1941. Lucrările Schiele au fost cumpărate anterior de dealerul londonez Richard Nagy, care a fost eliminat de orice acțiune cazul.

Eberhard Havekost (1967–2019) | Pictorul german Eberhard Havekost a murit la vârsta de 51 de ani. Havekost, care a lucrat ca profesor de pictură la Academia de Artă din Düsseldorf, este cunoscut pentru pânzele sale ciudate bazate pe fotografii și imagini digitale, care îmbină tradiții de abstractizare și figurare. Munca sa se află în colecțiile de instituții, inclusiv MoMA, MOCA Los Angeles și Tate.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *