Stiri internationale

Știri de artă zilnic: 1 noiembrieRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Comisarul pentru afaceri culturale din New York anunță demisia surpriză | Tom Finkelpearl, comisarul pentru Departamentul pentru Afaceri Culturale (DCLA) din New York, a realizat în mod neașteptat a demisionat după șase ani în post. DCLA a făcut recent titluri pentru încercările sale de a diversifica arta publică și monumentele comemorative din oraș, dar Finkelpearl a fost criticat pentru că nu a fost transparent cu privire la procesul de selecție. Finkelpearl a emis o declarație în care constată investiții record în artele și cultura orașului, dar nu a dat un motiv pentru demisia sa. Înainte de mandatul său de comisar cultural al orașului, Finkelpearl a fost directorul Muzeului Queens din 2002–14, timp în care a supravegheat un mandat de doi ani, 68 de milioane de dolari renovare.

Suspect în vechiul maestru care a falsificat contestații împotriva mandatului de arestare și transferat la instanțele franceze | Un presupus falsificator de picturi ale Vechiului Maestru, Lino Frongia, a făcut apel împotriva unui mandat care autoriza arestarea sa la 10 septembrie într-un tribunal de la Bologna, marți. Judecătorul francez Aude Burési a emis mandatul în luna mai și a solicitat acum transferul Frongiei la Paris, unde va fi acuzat că a primit 740.000 de euro de la Mathieu Rufini printr-un cont elvețian în schimbul imitării picturilor vechiului maestru. Decizia cu privire la acceptarea cererii lui Burési a fost amânată până la 28 februarie, acordând instanței de la Bologna timp pentru a primi clarificări de la acuzarea de la Paris.

David Rubenstein donează 10 milioane de dolari pentru construirea Muzeului Memorial Jefferson | David Rubenstein, filantrop și cofondator al grupului The Carlyle, are a donat 10 milioane de dolari pentru a construi un muzeu pentru Memorialul Jefferson în Washington. DC Cadoul se va îndrepta spre înlocuirea unui muzeu existent cu un nou spațiu subteran care va avea un accent mai mare pe educație.

Lectură recomandată | Pentru 4Coloane, Aruna D’Souza identifică un amestec de eșecuri și succese în încercarea MoMA de a crea o istorie a artei mai incluzivă cu noua sa expansiune și cu mult așteptata schimbare. Sally Bakewell, Angelina Rascouet și Katya Kazakina relatează prima lună a preluării de către Sotheby’s a lui Patrick Drahi și investighează ce schimbări îi va aduce proprietatea asupra casei de licitații, în Bloomberg.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *