Stiri

Spectacolul 'Lohengrin' – marţi, la 99 de ani de la instituţionalizarea ONBOpera Naţională Bucureşti sărbătoreşte, marţi, 99 de ani de la instituţionalizare şi anunţă că va transmite online, de la ora 18,00, spectacolul "Lohengrin".

"Prima scenă lirică a ţării împlineşte marţi, 8 decembrie, 99 de ani de la instituţionalizare, iar anul aceasta îi invităm pe toţi iubitorii muzicii clasice să sărbătorim online, de la ora 18,00, cu difuzarea premierei spectacolului de operă 'Lohengrin' (2011), capodoperă semnată de Richard Wagner, regia aparţinându-i maestrului Ştefan Neagrău, în cadrul proiectului intitulat #DordeONB din seria Opera online", informează ONB.

Spectacolul va fi transmis online pe site-ul instituţiei, în link-ul https://operanb.ro/operaonline/ şi pe canalul de Youtube al Operei Naţionale Bucureşti, în link-ul https://www.youtube.com/OperaNationalaBucurestiONB.

Cu această ocazie, pe pagina oficială de Facebook a ONB, va fi prezentată povestea inaugurării instituţiei într-un video-montaj cu imagini din arhiva primei scene lirice a ţării. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *