Stiri internationale

Școlile publice sunt în criză. Muzeele pot ajuta la umplerea golului – Dar numai dacă supraviețuiesc


Sistemul formal de educație este în pericol. Muzeele din fiecare comunitate pot contribui la umplerea golului – dar dacă nu acționăm rapid, mii de instituții prețuite se vor închide pentru totdeauna.

Datorită aderenței COVID-19 asupra țării, multe sisteme școlare angajează studenții practic pentru a proteja sănătatea elevilor, profesorilor și comunităților lor. Alte sisteme școlare au sau își vor deschide porțile, unii cred prematur și determină multe familii cu mijloace să ia în considerare alternative la mediul de clasă până când coronavirusul este sub control.

Pentru majoritatea familiilor, educația la domiciliu și tutorele privat nu vor fi o opțiune. Profesorii și părinții, deopotrivă, scotocesc internetul pentru programe de învățământ, planuri de lecții și instrumente de predare – materiale educaționale de înaltă calitate și accesibile pentru a ajuta elevii să treacă anul școlar în fața ecranului unui computer.

Există câteva lăstari verzi în curtea școlii de vară altfel sterpe din America. Apar noi resurse pentru a ajuta profesorii și familiile – dar nu provin din Silicon Valley. Vin din muzeele comunității tale. Întotdeauna mai mult decât o destinație pentru excursii, muzeele de orice formă și dimensiune se mobilizează rapid, dar în liniște, pentru a face față crizei naționale a educației emergente.

Laura Lott, președinte și CEO al Alianței Americane a Muzeelor. Foto: prin amabilitatea AAM.

Exploratorium oferă o COVID-19 Spotlight științific cu activități de explorare și înțelegere a funcționării virușilor. Acvariul din Monterey Bay oferă „Învățând acasă”Activități pentru ca elevii să exploreze habitatele oceanului și habitatul din propriul cartier. Muzeul de Arte Frumoase din Virginia sugerează activități de artă practice la domiciliu explorând în același timp colecțiile relevante ale muzeului. Și Mount Vernon este „Fii Washington”Este o experiență de leadership interactivă care îi confruntă pe participanți cu provocările cu care s-a confruntat George Washington ca președinte. De fapt, atât de multe muzee au pășit în rolurile lor educaționale în timpul pandemiei, încât a Depozit de muzeu la distanță a fost creat pentru a organiza mii de resurse disponibile.

Muzeele americane cheltuiesc mai mult de 2 miliarde de dolari pe an pentru educație, cu programe în fiecare materie, deseori adaptate nevoilor standardelor curriculare de stat și locale. Muzeele sunt centre de învățare, populare pentru oameni de toate mediile socio-economice, rase, vârste, niveluri educaționale și afilieri politice. De la muzee de artă la centre de știință, arboretumuri la grădini zoologice, acvarii și muzee de istorie, toate joacă un rol important în susținerea educației copiilor noștri.

O mamă cu fiica ei la Alte Pinakothek în prima zi în care muzeul a fost redeschis publicului pe 12 mai 2020 în München, Germania.  (Fotografie de Hannes Magerstaedt / Getty Images)

O mamă cu fiica ei la Alte Pinakothek în prima zi în care muzeul a fost redeschis publicului pe 12 mai 2020 în München, Germania. (Fotografie de Hannes Magerstaedt / Getty Images)

Există aproximativ 66.000 de școli elementare publice în Statele Unite – și peste 35.000 de muzee alături de ele în fiecare oraș interior și oraș rural din întreaga țară. Cincizeci de milioane de studenți frecventează școli publice din SUA – și 55 de milioane de studenți vizitează muzee americane în fiecare an.

Un muzeu important, cum ar fi Muzeul Național al Aerului și Spațiului Smithsonian, poate angaja peste 100 de educatori și poate servi mai mult de un milion de studenți pe an prin programele lor – aproape la fel de mulți studenți ca Departamentul de Educație din New York, cel mai mare sistem școlar din țară. . Aceste statistici par a fi mere și portocale – și sunt în moduri foarte importante – dar, să recunoaștem, merele și portocalele au multe în comun atunci când ți-e foame.

Școlile și muzeele nu sunt la fel. Cei 3,7 milioane de profesori ai națiunii cuprind coloana vertebrală pedagogică profesională a societății noastre civile informate și implicate. Dar aceste două comunități au o misiune comună și multe metode comune. Așa cum arată statisticile altfel disparate de mai sus, muzeele stau ca o rezervă gata, cu peste 300.000 de mâini pe punte pentru a ajuta nava să stea în furtuna noastră actuală. Muzeele reprezintă numai un sistem educațional în afara cadrului nostru formal, cu cunoștințele și puterea oamenilor de a susține profesorii și părinții noștri pe primele linii.

Copiii se joacă pe Data Science Alley la Muzeul Național al Copiilor este văzut luni, 24 februarie 2020 în Washington, DC (Fotografie de Salwan Georges / The Washington Post prin Getty Images)

Dar domeniul muzeal se confruntă cu o criză proprie – deocamdată mai existențială și totuși mult mai simplu de rezolvat.

În următoarele 12 – 15 luni, ne confruntăm cu spectrul sumbru al pierzând 33% din toate muzeele din întreaga țară. Fără asistență directă pe termen scurt din partea guvernelor și a donatorilor privați, o treime din muzee ar putea să nu supraviețuiască consecințelor financiare din cauza pandemiei.

Un sondaj efectuat în mai mult de 750 de directori de muzee, lansat în iunie înainte de cele mai recente vârfuri ale COVID-19, a confirmat estimările timpurii ale prejudiciului economic grav asupra muzeelor ​​cauzat de măsurile necesare pentru a contracara pandemia, care se așteaptă să continue în timp ce comunitățile sunt lovite cu noi focare în toată țara.

Muzeele s-au trezit în această poziție precară atunci când veniturile din admitere, magazine de cadouri, evenimente speciale și programe au dispărut peste noapte, în timp ce pandemia a închis toate instituțiile culturale. Din păcate, mulți nu se vor recupera niciodată – dar putem opri câmpul să nu mai scadă dacă acționăm acum.

O seară Teens Take The Met, începută de Sandra Jackson-Dumont.  Amabilitatea lui Filip Wolak.

A Teens Take The Met seara. Amabilitatea lui Filip Wolak.

Avocații muzeului din toată țara au trimis peste 50.000 de scrisori oficialilor lor aleși pentru a clarifica faptul că există o nevoie disperată de ajutor financiar COVID-19 pentru domeniul muzeului. Această ușurare este necesară pentru stabilitatea viitoare a economiei noastre, a sistemului nostru educațional și a comunităților noastre. Legea CARES a asistat numeroase muzee să își păstreze o parte din personalul lor și să mențină totuși ce operațiuni au fost posibile această finanțare s-a epuizat și asistăm la concedieri masive și la drumuri care vor avea efecte de ondulare în comunități.

Dintre muzeele capabile să se redeschidă, mai mult de 40% intenționează să facă acest lucru cu personal redus – în majoritatea cazurilor, aceasta include reducerea sau eliminarea chiar a pozițiilor de educație de care au nevoie cel mai mult comunitățile. Unele muzee și-au redus deja personalul de educație semnificativ.

Instituțiile vor trebui, de asemenea, să cheltuiască fonduri suplimentare pentru a asigura siguranța publică – chiar și cu o redeschidere parțială, costurile vor depăși veniturile și nu există o rețea de siguranță financiară pentru multe dintre aceste instituții. Muzeele de primejdie cu care se confruntă nu se vor întâmpla izolat. Închiderea permanentă a 12.000 de muzee va fi devastatoare pentru comunități, economii, sisteme de educație și istoria noastră culturală.

Muzeele s-au mobilizat liniștit alături de profesorii și studenții noștri și, dacă nu ridicăm vocea acum, multe dintre acele muzee vor pieri în liniște – putem lua această măsură simplă în numele copiilor noștri și al copiilor lor, sau putem să ne rugăm iertarea lor pentru inacțiunea noastră .

Laura Lott este președintele și CEO al Alianța Americană a Muzeelor.

Urma Artnet News pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *