Stiri internationale

Săptămâna știrilor de artă – până la 1.200 de locuri de muncă ar putea merge la National TrustRezumatul actualizat periodic al celor mai bune știri de artă din săptămână

incredere Nationala a emis o declarație despre reducerea cheltuielilor propuse săptămâna aceasta. Ca urmare a așteptărilor de a pierde aproape 200 de milioane de lire sterline din venituri anul acesta, organizația caritabilă intenționează să reducă peste 100 de milioane de lire sterline (aproape 20 la sută) din cheltuielile sale anuale, prin economii mai mari de eficiență – și creând până la 1.200 de membri (aproximativ 13%) procente) din personalul său disponibilizat. Trustul a anunțat deja înghețarea recrutării și amânarea proiectelor în valoare de 124 milioane de lire sterline. Directorul general al organizației, Hilary McGrady, a spus: „Trecem una dintre cele mai mari crize din memoria vie […] și la fel ca multe alte organizații, Trustul Național a fost lovit foarte tare. ‘ Planul de reduceri bugetare și concedieri propuse este acum supus unei perioade de consultare de 45 de zile. Alaltăieri, York Museums Trust a anunțat că se consultă cu angajații cu privire la disponibilizări, dar nu a spus câte locuri de muncă sunt expuse riscului.

Luni, Camera Reprezentanților SUA a adoptat un proiect de lege pentru crearea unui Muzeul Național al Latino-americanului, care va face parte din Smithsonian și se află pe National Mall din Washington, DC „Povestea Latino este o poveste americană, iar istoria noastră este un fir central în istoria națiunii noastre”, a declarat președintele Congresului Hispanic Caucus. Washington Post. Proiectul de lege merge acum la Senat, unde are sprijin bipartidist.

Eliminarea picturi murale din beton de Picasso de la clădirea Y Block din Oslo a început marți. Cele două picturi murale din beton, singurele proiectate de Picasso și sablate pe clădire de către artistul norvegian Carl Nesjar, au făcut obiectul unei lupte acerbe de conservare, de când propunerea de a le elimina a fost făcută pentru prima dată în 2014. Pescarul a fost realizat pentru exteriorul clădirii, care a fost proiectat de arhitectul Erling Viksjø în 1969, în timp ce Pescărușul putea fi găsit în hol. Ambele picturi murale vor fi încorporate într-un nou complex administrativ, care încă nu a fost construit.

Două muzee au suspendat sau anulat spectacolele de lucru planificate ale artistului Jon rafman după ce au fost făcute acuzații de abatere sexuală pe rețelele de socializare și ulterior raportate de către Montreal Gazette. Ziarul de artă raportează că Muzeul Hirshhorn și-a anulat expoziția de toamnă, Muzeul de artă contemporană din Montréal a suspendat un spectacol actual „până la o notificare nouă”, iar galeria din Montreal Bradley Ertaskiran a renunțat la artist din lista sa. Artista a negat acuzațiile și într-un e-mail către Ziarul de artă a scris: „Cred că procesul adecvat este extrem de important în aceste situații”. Sprüth Magers, care îl reprezintă pe artistul din Berlin, Londra și Los Angeles, a emis o declarație spunând: „Investigăm această problemă intern cu cea mai mare importanță”.

Un raport publicat miercuri de subcomisia permanentă pentru investigații a Senatului SUA a constatat că doi oameni de afaceri ruși au ocolit sancțiunile SUA din cauza lipsei de transparență pe piața artei. New York Times raportează că Arkady și Boris Rotenberg, oameni de afaceri cu legături strânse cu Vladimir Putin, au putut cumpăra lucrări la licitație în valoare totală de 18,4 milioane de dolari printr-un intermediar. În timp ce casele de licitații, care includeau Christie’s și Sotheby’s, nu erau conștiente de adevărata identitate a cumpărătorilor (la fel ca și vânzătorii), președintele subcomitetului, senatorul Rob Portman din Ohio (R), a solicitat o înăsprire a reglementărilor: Este șocant faptul că reglementările bancare americane nu se aplică în prezent tranzacțiilor de artă de milioane de dolari și nu putem lăsa acest lucru să continue. ‘

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *