Stiri internationale

Săptămâna știrilor de artă – muzeele din Germania vor fi deschise de luniDupă ce a fost închis timp de patru luni, muzee din Germania va putea deschide, sub rezerva unor restricții diferite, în funcție de numărul de cazuri de coronavirus din fiecare dintre cele 16 state. În cazul în care cazurile sunt sub 100 la 100.000 de locuitori, Ziarul de artă rapoartele, muzeele vor putea deschide – în regiunile în care rata cazurilor este cuprinsă între 50 și 100 la 100.000 de locuitori, vizitatorii vor fi rugați să rezerve un interval de timp și să furnizeze informațiile lor de contact. Decizia face ca muzeele germane să fie printre primele locuri care se redeschid în țară, teatrele, restaurantele și facilitățile sportive acoperite trebuind să aștepte cel puțin 22 martie.

Muzeul Victoria și Albert intenționează să taie 140 din cei 980 de membri ai săi, inclusiv 30 de curatori și 110 angajați din alte departamente, ca parte a unei consultări care a început în toamna anului trecut. Muzeul propune, de asemenea, o restructurare majoră a tuturor departamentelor sale, prin abolirea aranjamentului colecției sale permanente prin material și crearea în schimb a trei noi departamente bazate pe perioade care să acopere Europa și America și un nou departament pentru colecțiile din Africa și Asia. Printre alte modificări se numără îmbinarea sugerată a Institutului de cercetare V&A, Biblioteca Națională de Artă și Arhivele V&A într-o singură unitate de cercetare. Perioada de consultare se încheie la 31 martie.

În bugetul de miercuri, a anunțat cancelarul Fiscului, Rishi Sunak 390 milioane de lire sterline pentru a ajuta locurile de artă în Anglia redeschide. Peste 300 de milioane de lire sterline vor fi adăugate la fondul de recuperare a culturii existent, iar muzeele naționale vor primi 90 de milioane de lire sterline în fonduri de urgență înainte de a li se permite redeschiderea pe 17 mai (cea mai timpurie dată posibilă). Proiectelor culturale comunitare li s-au alocat încă 18,8 milioane de lire sterline și a fost anunțat un fond de proprietate comunitară de 150 de milioane de lire sterline pentru a permite grupurilor să solicite finanțare de până la 250.000 de lire sterline pentru a licita pentru activele comunității, cum ar fi puburi, teatre, cluburi sportive și clădiri de oficii poștale, care riscă să se piardă.

Alan Bowness a murit la vârsta de 93 de ani. Bowness, care a fost director al Tate între 1980 și 1988, a avut o lungă și distinsă carieră ca savant – a fost primul specialist din secolele al XIX-lea și al XX-lea care a ocupat un post cu normă întreagă la Courtauld Institut – și curator. A fost căsătorit cu Sarah Hepworth-Nicholson, fiica lui Barbara Hepworth, al cărei catalog de culturi a realizat-o în anii 1960. După moartea lui Barbara Hepworth în 1975, Bowness a condus moșia până în 2008. Mandatul său la Tate a văzut crearea Tate Liverpool, Galeria Clore de la Millbank și înființarea Premiului Turner. După ce s-a retras din Tate, a devenit director al Fundației Henry Moore și a supravegheat deschiderea Institutului Henry Moore din Leeds.

Un panou pierdut din Al lui Jacob Lawrence Lupta serie a fost descoperit, al doilea care a apărut întâmplător într-o succesiune rapidă. Cele 30 de panouri din serie au fost vândute individual, împotriva dorințelor lui Lawrence, la sfârșitul anilor ’50 și începutul anilor ’60, unde se aflau cinci dintre picturi ulterior necunoscute. Panoul 28, intitulat Imigranți admiși din toate țările: 1820-1840 – 115.773, a ieșit la iveală când proprietarul său, o asistentă ucraineană care locuia în Manhattan, a citit despre descoperirea recentă a unui alt panou dispărut și a contactat Met. După autentificare și conservare, pictura se va alătura expoziției Lupta picturi – inițiate de Muzeul Peabody Essex din Salem – în ultimele două etape ale turneului său, la Muzeul de Artă din Seattle și Colecția Phillips din Washington, DC

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *