Stiri internationale

Săptămâna în știri – Tate va face ca aproape jumătate din personalul său comercial să fie disponibilizatMarti confirmă personalul Tate că va fi disponibilizat 313 de membri ai personalului Tate Enterprises Ltd. (TEL), brațul său comercial care conduce magazinele și cafenelele în toate locațiile sale. Concedierile se ridică la aproape jumătate din personalul angajat de Tate Enterprises. E-mailul de la Maria Balshaw, directorul Tate, și directorul său operațional Vicky Cheetham a explicat că Tate a acordat TEL 5 milioane de lire sterline din rezervele sale pentru acoperirea pierderilor până în prezent și pierde cel puțin aceeași sumă din veniturile așteptate de la întreprinderile sale comerciale. anul: „Prin urmare, nu suntem în măsură să alocăm fonduri suplimentare către TEL.” Duminică, ca invitat al săptămânii Discuri Desert Island la Radio 4, Balshaw i-a spus gazdei Lauren Laverne: „Nu vrem să pierdem personal, dar știm că altfel afacerea nu va putea tranzacționa”. Steven Warwick, un reprezentant al PCS Union, a declarat pentru Paznic: „Aceste reduceri vor afecta în mod disproporționat cele mai puțin plătite și cele mai diverse echipe din întreaga proprietate Tate.”

Ploi abundente în Yemen au dus la prăbușirea a aproximativ 100 de case în Orașul vechi din Sanaa, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Șeful adjunct al Autorității de Conservare a Orașelor Istorice, Aqeel Saleh Nassar, a declarat pentru Al Jazeera că aproximativ 5.000 de clădiri din acest district al capitalei au acoperișuri scurse, dintre care aproximativ 100 sunt parțial sau total prăbușite. Ploile extrem de abundente din acest an, care au început la jumătatea lunii aprilie, combinate cu un război de cinci ani în care au fost uciși peste 100.000 de oameni, au agravat problemele conservării cartierelor care datează înainte de secolul al XI-lea.

Peste 100 de angajați actuali și foști din cadrul Muzeul de Arte Frumoase din Montreal au semnat o scrisoare deschisă în sprijinul demiterii Nathalie Bondil în calitate de director al instituției. În scrisoarea, trimisă presei luni, angajații din trecut și din prezent susțineau că sub conducerea lui Bondil vocile lor erau rar auzite: „succesul proiectelor dezvoltate de angajați le era rareori creditată. În schimb, meritul a fost acordat directorului general și aliaților săi apropiați. Ziarul de artă citează un răspuns al lui Bondil în care a spus: „Nu sunt în război împotriva muzeului și, în general, împotriva echipei sale prețuite”, înainte de a afirma că a înțeles presiunile la care au fost supuși unii dintre semnatari: „Știu frica lor de a-și pierde locuri de muncă în vremurile noastre Covide. ‘

Pictorul Judith Reigl a murit la vârsta de 97 de ani. Artistul de origine maghiară s-a mutat la Paris în 1950, unde l-a cunoscut pe André Breton, care în 1954 a susținut o expoziție a operei sale la L’Étoile scellée, galeria pe care o conducea la acea vreme și unde Surrealiștii au expus frecvent. Reigl s-a îndepărtat rapid de suprarealism pentru a crea lucrările abstracte exuberante pentru care este cunoscută cel mai bine, iar la mijlocul anilor 1960 opera sa a luat o întorsătură figurativă. Opera lui Reigl poate fi găsită în colecțiile permanente ale Tate și MoMA, printre alte instituții.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *