Stiri internationale

Săptămâna în știri de artă – Kevin Young va conduce muzeul de istorie afro-americană al lui SmithsonianInstituția Smithsoniană a anunțat că Kevin Young va fi următorul director al Muzeul Național de Istorie și Cultură Afro-Americană din Washington, DC Young, care este în prezent editor de poezie la New Yorkeză precum și director al Centrului Schomburg pentru Cercetare în Cultura Neagră din New York, își va prelua noul său rol în ianuarie 2021. El va prelua istoricul Spencer Crew, care a fost director interimar al muzeului de la directorul fondator al acestuia , Lonnie G. Bunch III, a fost numit secretar al Smithsonian în 2019.

Victoria and Albert Museum din Londra este ultima instituție care anunță reduceri de locuri de muncă, spunând marți angajaților că – cu numărul vizitatorilor la muzeu în prezent în scădere cu 85% – va intra într-o perioadă de consultări de concediere cu scopul de a reduce costurile anuale cu 10 milioane GBP. O declarație a muzeului a confirmat că restructurarea propusă ar însemna pierderea a 103 roluri (10% din forța de muncă totală a V&A) în echipele sale de retail și de experiență a vizitatorilor; analizele ulterioare din următoarele șase până la nouă luni vor implica personalul „la toate nivelurile din fiecare departament din muzeu”. Sindicatul Serviciilor Publice și Comerciale spune că „nu va accepta abordarea actuală a muzeului”, pe care o descrie ca un „atac direct asupra celor mai diversi și unii dintre lucrătorii cel mai puțin plătiți ai muzeului”.

Institutul Regal al Arhitecților Britanici a premiat Medalia de aur regală din 2021 pentru David Adjaye. Proiectele arhitectului britanico-ghanez, care și-a fondat studioul Adjaye Associates în 2000, includ Muzeul Național de Istorie și Cultură Afro-Americană Smithsonian, care a fost deschis în 2016. Alte clădiri notabile includ Ruby City, un muzeu privat din San Antonio și muzeul Spyscape din New York. Premiul va fi singurul acordat de RIBA în acest an; organizația și-a amânat premiile regionale, naționale și Stirling din cauza dificultății de a efectua vizite în persoană la site-uri în timpul pandemiei de coronavirus.

Cu sediul în Marea Britanie Fundația Clore Duffield este acordând mai mult de 2,5 milioane de lire sterline subvenții pentru a sprijini învățarea și munca comunitară afectată de pandemie la organizațiile culturale din întreaga țară, a fost anunțat săptămâna aceasta. Banii vor fi distribuiți între 66 de destinatari, inclusiv RA și V&A din Londra, Kettle’s Yard din Cambridge, National Gallery of Scotland și National Museum Wales. Fondurile vor fi alocate în funcție de mărimea subvenției pe care fiecare organizație a primit-o prima dată de la fundație pentru a-și deschide spațiul de învățare.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *