Stiri internationale

Revizuire de 70 de milioane de dolari pentru aripa Met’s RockefellerRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Revizuire de 70 de milioane de dolari pentru aripa Met’s Rockefeller | Muzeul Metropolitan de Artă, New York, urmează să-și renoveze galeriile dedicate artelor din Africa, Oceania și Americi, care se află în aripa Michael C. Rockefeller a muzeului. Proiectul, care va începe la sfârșitul anului 2020 și va fi finalizat în 2023, va fi supravegheat de arhitectul Kulapat Yantrasast (al firmei wHY) și va costa 70 de milioane de dolari. După cum sa raportat în New York Times, Met continuă, de asemenea, cu planuri – pe gheață din 2017 – de a-și reproiecta galeriile de artă modernă și contemporană.

Insulele Paștelui vor purta discuții cu British Museum | O delegație din Insula Paștelui vizitează Londra în această săptămână să solicite returnarea unui moai statuie care se află în colecția Muzeului Britanic din 1869. Delegația de la Rapa Nui (așa cum este oficial cunoscută insula) are sprijinul guvernului chilian, în timp ce Muzeul Britanic și-a exprimat dorința de a discuta orice propunere. Pentru o explicație a semnificației acestor statui pentru poporul Rapa Nui, citiți acest articol de Mike Pitts.

Gavin Turk arestat la protestul împotriva schimbărilor climatice | Artistul britanic Gavin Turk a fost unul dintre cei 82 de protestatari arestat sâmbătă, pentru rolul lor în „neascultarea civilă în masă”, mii ocupând cinci poduri în centrul Londrei, în timp ce cereau guvernelor să ia măsuri mai mari împotriva schimbărilor climatice. Turk a fost reținut de poliție pentru câteva ore înainte de a fi eliberat mai târziu în acea zi.

National Trust a investit 30 de milioane de lire sterline în combustibili fosili | O anchetă a paznic a constatat că National Trust deține peste 30 de milioane de lire sterline de investiții în furnizorii de combustibili fosili, gestionați indirect printr-un fond de portofoliu. Organizația de conservare britanică s-a angajat anterior să reducă propriile sale emisii de carbon, observând în 2015 că „impactul schimbărilor climatice este deja în creștere”.

Lectură recomandată | În paznic, Oliver Wainwright întreabă dacă Bienala de arhitectură din Tbilisi, care a găzduit prima sa ediție la începutul acestei luni, poate contribui la arestarea a ceea ce consideră a fi o dezvoltare neîntreruptă și nereglementată în oraș de la prăbușirea Uniunii Sovietice. În Friză, Max Feldman trece în revistă o expoziție organizată de Wes Anderson și Juman Malouf la Kunsthistorisches Museum din Viena, constatând că „prezintă gusturile idiosincratice ale perechii și fussiness-ul tipic al lui Anderson”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *