Expozitii

Renaștere @ București | UAP


Administrator

Aurelia Chiru este licențiată în Pictură la Universitatea Națională de Arte București, promoția 2019, și a continuat studiile la master- “Strategii de reprezentare plastică în pictură’’, promoția 2021.
Preocupările ei legate de tema violenței și a autoportretului sunt redate printr-o serie de lucrări în care s-a folosit de acrilic și obiect pentru a-și prezenta trăirile.
„Renaștere” este o propunere imersivă de a face cunoștință cu un univers mutilat, dar strălucitor prin forța regenerării.
Expoziția este găzduită de artistul Mihai Ștefan Coman în spațiul pe care îl deține- Mahakali Gallery, Calea Giulești 14, etaj 6, Bucuresti.
„Aurelia Chiru este punctul de convergență al emoțiilor puternice, desfășurate sub spectru larg, de la violență până la liniște profundă. Discursul plastic este ferm, efervescent, imersiv și reprezintă -pe de o parte- o prelungire a subiectului dominant, iar pe de altă parte – o traducere, pe cale vizuală, a teritoriilor sale intime. ” Carina-Ilinca Baciu, artist vizual

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *