Dezbateri

Recomandări culturale miercuri, 4 august 2021 – Radio România Cultural


Orchestra Română de Tineret a şasea oară la Konzerthaus Berlin, pe 7 august 2021

3 August 2021

 

 

  • “Jocul de-a adevărul”, în regia Liei Bugnar este o comedie romantică în care tristețea și zâmbetul se împletesc în cel mai delicat și firesc mod cu putință. Un spectacol despre adevăr și minciună, despre iubire și înșelătorie, despre fricile noastre și curajul de a le recunoaște, desfășurat miercuri, 4 august, ora 20:00, în cadrul Teatrului Național Ion Luca Caragiale – Sala Mare.

 

  • Pe 4 august va avea loc o acțiune ecologică de tip performance în cadrul proiectului „Eforie Colorat – Intervenție culturală”, un demers artistic și ecologic ce va schimba atmosfera și peisajul în cea mai veche stațiune de pe litoralul românesc, Eforie Sud.

 

  • Între 5 august și 28 noiembrie, la Palatul Universul din București, va avea loc EXPO_03_VERNACULAR Selecție din Colecția de imagini Mihai Oroveanu, miercuri 4 august desfășurându-se preview-ul pentru presă și profesioniști.

 

  • În programul estival al Operei Maghiare din Cluj-Napoca se desfășoară miercuri, 4 august, ora 19:00: Izolat în mișcare / spectacol de dans modern – Dincolo de cuvinte, dansul (https://operamaghiara.ro/spectacole/izolat-in-miscare/202108041900)
  • Între 1 și 8 august are loc Festivalul Cinemascop în Grădina de vară din Eforie Sud, unde sunt prezentate filme europene, expoziții, ateliere creative pentru copii, o bibliotecă pop-up, un colț de experiență VR și alte surprize.

 Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *