International

PE SCURT


„Iisus“ se întoarce

Se confirmă faptul că Mel Gibson chiar vrea să realizeze o continuare a celebrului lui film Patimile. Actorul Jim Caviezel, interpretul lui Hristos în Patimile, a declarat că a primit de la Gibson cea de a treia versiune a scenariului continuării intitulată Ressurection (Învierea), continuare despre care Caviezel spune că „va fi cel mai mare film din istorie“. „Filmele produse astăzi aparțin universului Marvel. Eu va trebui însă să joc cel mai mare supererou din istorie“, a spus Caviezel.

 

Omul care a desenat mașina timpului

Unul din cei mai importanți designeri ai celor mai populare filme F&SF, Ron Cobb, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani. Cobb și-a început cariera la Disney (a lucrat la Frumoasa din pădurea adormită), dar din anii ’70 a început să fie solicitat de tineri autori de filme SF ai epocii. A desenat creaturile extraterestre din Star Wars, a conceput nava spa­țială din Alien, a lucrat pentru filmele lui Steve Spielberg și a fost designerul filmului Conan Barbarul, pentru care a conceput celebra sabie atlantă. Alături de participarea la alte filme, Cobb este cel care a conceput faimoasa ma­șină DeLorean din populara trilogie Înapoi în viitor.

 

O pauză de Anathema

Populara formație britanică de alternative/ progressive rock Ana­thema a anunțat că intră într-o pauză „pe o perioadă nedeterminată“, ca urmare a epidemiei de coronavirus. Membrii formației spun că epidemia a creat diverse probleme pentru ei, personale și profesionale, ceea ce a dus la această decizie. Înainte de declanșarea pandemiei, formația se pregătea de înregistrarea unui nou album.



Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *