Evenimente

Panasonic Lumix Roadshow, în Ploiești


(c) Academia F64

Primăvara aceasta venim în orașul Ploiești, alături de Panasonic și West Buy. Pe 26 martie, Mario Silaghi (foto) și Eduard Carp (video) sunt pregătiți să îți dezvăluie secretele echipamentelor Panasonic.

Cui îi este adresat acest eveniment?

Atât fotografilor și videografilor de eveniment, dar și celor care sunt la început de drum sau pasionați de imagine sau producție video. Indiferent de motivație vei avea parte de o experiență interactivă în care ai ocazia să-ți pui creativitatea și cunoștințele în practică.

De ce să participi?

Pe lângă informații noi și networking, ai posibilitatea de a testa cele mai noi aparate foto, obiective, accesorii foto şi video, de a compara sistemul Lumix cu sistemul pe care îl folosești, în siguranță și asistat de specialiști, precum și de a învăța de la profesioniști din domeniu.

 Ploiești –  26 martie, ora 10:00 Casa Timis – Sala Nobless

*  Nu rata ocazia și înscrie-te acum! Limita maximă de participare este de 15 persoane.

Ce discutăm?

Ce echipamente foto-video vei putea testa în cadrul Lumix RoadShow, la Ploiești?


Panasonic Lumix S5


Panasonic Lumix S1H


Panasonic Lumix GH5


Panasonic Lumix G9

Cine sunt speakerii?

Eduard Carp (video)

“Am început din pasiune, acum 12 ani, iar de atunci aerul pe care îl respir este imaginea video. Mi-am pus ca scop să pot surprinde și reda nunțile noastre în alt mod, unul mai deosebit. Am venit cu o abordare diferită, și anume filmul non cronologic, care repede a intrat în inimile multor clienți și colegi. Ceea ce fac este suficient de clasic pentru a rezista în timp, și suficient de original pentru o poveste autentică puternică.

În filmele mele de nuntă, nu veți vedea nimic înscenat, suprasolicitat sau artificial. Pentru mine, filmul de nuntă cinematic trebuie să conțină foarte multe elemente de naturalețe, sunet și emoție, ce va fi întotdeauna pe placul mirilor.

 În ultimii 5 ani am avut ocazia să filmez evenimente prin toată țara și Europa, am reușit să combin emoțiile pure și frumoase cu locurile incredibile. În viziunea mea, premiul cel mai mare pe care îl poate lua un videograf este clientul mulțumit”

Mario Silaghi (foto)

“Mi-am găsit împlinirea când am pus mana prima dată pe un aparat de fotografiat.  La fel ca în dragoste, prima experiență nu a fost perfectă, dar timp de 14 ani m-am dedicat acestui domeniu și am avut o ascensiune bazată pe multă muncă, multă învățare, multe ore de butonat aparatul și mai multe ore petrecute la faza de editare. Am participat la nenumărate conferințe la nivel național și WS-uri susținute de unii dintre cei mai buni fotografi din lume. În urma acestora am dobândit multiple cunoștințe care m-au ajutat sa dețin ulterior și o diplomă acreditată de fotografie, cât și o serie de distincții naționale și internaționale.

Acesta este parcursul meu în fotografie în ultimii 10 ani, o perioadă frumoasă care  mi-a ocupat o mare parte din viața personală, pe lângă cea profesională, în care am fost dornic să acumulez noi cunoștințe pe care sunt bucuros să vi le pot transmite și vouă astăzi.”

Te așteptăm pe 26 martie în Ploiești, unde poți descoperi secretele echipamentelor Panasonic alături de speakerii noștri!

The post Panasonic Lumix Roadshow, în Ploiești appeared first on F64 Blog.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *