Stiri

Octavian Micleuşeanu, fotograf român la Veneţia, te duce în culisele Festivalului de Film. „Arta trebuie să meargă înainte”

Defilarea pe Covorul Roşu, la Veneţia, este un moment important în cariera fiecărui actor. Anul acesta, cu atât mai mult, pentru că doar fotografii şi cameramanii sunt legătura cu publicul. Unul dintre ei este Octavian Micleuşeanu din Republica Moldova şi este acreditat la festival pentru revista Art in Italy.

Fotograf şi profesor de Artă Vizuală la Veneţia, Octavian spune că momentele dificile se depăşesc prin artă. Apreciază efortul organizatorilor de a nu opri festivalul, chiar dacă publicul nu are acces direct. Sâmbătă, 12 septembrie, va fi ceremonia de premiere dar până atunci, vedete ca Mădălina Ghenea strălucesc pe firmamentul celei de-a 77-tea ediţie.

„Arta. Trăiască Arta. Arta trebuie să meargă înainte. Arta este acea latură care este energia care pe noi ne susţine să mergem înainte”, spune Octavian Micleuşeanu, fotograf la Festivalul de Film de la Veneţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


 

Source link

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *