Expozitii

O expoziție de grup în nordul statului New York examinează excelența negru într-o lume imperfectă – Vedeți imaginile aici


idealist
Până pe 3 aprilie la Universitatea din Albany

Ce spune galeria: „Muzeul de Artă al Universității, Universitatea din Albany, este încântat să prezinte„ i.de.al.is.tic ”, o nouă expoziție care prezintă trei artiști negri în creștere și explorează acceptarea de către fiecare artist a imperfecțiunii și relația lor cu idealismul.

„Comisariat de Michael Mosby,„ i.de.al.is.tic ”reunește lucrările artiștilor Anthony Olubunmi Akinbola, Sean Desiree și Marcus Leslie Singleton. Expoziția explorează relația fiecărui artist cu conceptul de idealism – scopul nerealist pentru perfecțiune. Singleton se ocupă de cotidian, în timp ce Akinbola abstractizează conceptul de identitate neagră, iar Desiree descrie în mod obiectiv frumusețea inerentă a locuințelor publice. În fiecare dintre aceste practici ale artistului există o acceptare a imperfecțiunii și, prin această soluție, apare o imagine adevărată a unei narațiuni complexe de culoare neagră. ”

De ce merită să aruncăm o privire: În moduri distincte și inovatoare, toți cei trei artiști aduc trope vizuale și semnificanți asociați mult timp cu viața și identitatea americanilor negri sub microscop, juxtapunând bucurie și greutăți în instantanee sclipitoare ale vieții de zi cu zi.

Există duraguri colagate de Akinbola, care sunt un simbol al excelenței negre și al respectabilității în cadrul comunității, dar au fost incriminate în cultura largă; Ofertele (și uneori claustrofobice) ale lui Desiree, reprezentate de locuințe publice, prelucrate cu lemn și spiritul de legătură pe care îl oferă; și picturile extrem de emotive și sensibile ale lui Singleton cu figuri care își trăiesc viața cât mai autentic posibil.

„Acestea sunt lucrări care te fac să gândești”, spune Mosby. „Au nevoie de mai multă căutare. Este posibil să nu fie evident la început de ce sunt conectați sau ce înseamnă. Dar împreună, ele împletesc o narațiune care își are rădăcinile în urmărirea sinelui nostru cel mai înalt și a viselor noastre, toate în timp ce se luptă cu contextele imperfecte care ne informează poveștile. ”

Cum arată:

Anthony Akinbola, <i> Camouflage # 020 (Chorus) </i> (2020).  Fotografie prin amabilitatea artistului.” width=”823″ height=”1024″ srcset=”https://news.artnet.com/app/news-upload/2021/02/Akinbola_Camo020_2020_pressFINAL_GMG-823×1024.png 823w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2021/02/Akinbola_Camo020_2020_pressFINAL_GMG-241×300.png 241w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2021/02/Akinbola_Camo020_2020_pressFINAL_GMG-40×50.png 40w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2021/02/Akinbola_Camo020_2020_pressFINAL_GMG-1542×1920.png 1542w” sizes=”(max-width: 823px) 100vw, 823px”/></p>
<p class=Anthony Akinbola, Camuflaj # 020 (Refren) (2020). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Anthony Akinbola, "Tocate și înșurubate # 02" (2019).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Anthony Akinbola, Tocate și înșurubate # 02 (2019). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, "Scrisoare de dragoste către Dogon" (2020).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, Scrisoare de dragoste către Dogon (2020). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, "Pază la Guggenheim" (2019).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, Pază la Guggenheim (2019). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, "Scrisoare de dragoste către Dogon" (2020).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Marcus Leslie Singleton, Scrisoare de dragoste către Dogon II (2020). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, "Marble Hill" (2020).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, Marble Hill (2020). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, "Franklin" (2019).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, Franklin (2019). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, "Greenwood Manor" (2019).  Fotografie prin amabilitatea artistului.

Sean Desiree, Greenwood Manor (2019). Fotografie prin amabilitatea artistului.

Urma Știri Artnet pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *