Dezbateri

Născut în România cu expertul neonatolog și psihologul Georgeta Sultana sâmbătă, 23 ianuarie de la ora 16.00 – Radio România Cultural


Povestea Clubului Micii Campioni este legată de destinul celei care a introdus în România educația acvatică, expertul neonatolog și psihologul Georgeta Sultana, cunoscută de o țară întreagă ca fiind ”Mami Geti”.

În 2001, a fost deschis primul club de educație acvatică din România, Clubul Micii Campioni. Cu o experiență de peste 35 de ani în domeniu neonatologiei, Georgeta Sultana, fondatoarea lui, a absolvit, în 2001, în Franța, mai multe stagii de formare în domeniul activităților acvatice, programe organizate de Federația Franceză de Activități Acvatice (FAAEL). Astfel că, în urma unui acord între Micii Campioni și FAAEL, ia introdus în România conceptul de educație acvatică.

Clubul Micii Campioni este primul din România care a introdus educația acvatică și standardele acestui programui program dedicat în mod special copiilor mici. Educația acvatică în colectivitate începe după vârsta de 4 luni și jumătate/6 luni, după încheierea calendarului de vaccinări, care îi conferă copilului imunitate și reprezintă o continuare a programului desfășurat la domiciliu prin metoda Sultana.

În 2021, Clubul Micii Campioni va sărbători 20 de ani de la înființare, bun prilej și pentru noi de a afla mai multe despre educația acvatică, hidroterapie sau despre Metoda Sultana,  pe 23 ianuarie, de la ora 16.00, la Născut în România. Un interviu cu Georgeta Sultana, realizat de Anamaria SpătaruSursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *