Stiri

Muzicieni de sărbători/ Călin Goia: Ne-am gândit ce să facem de Revelion şi am spus că o să îl facem la anul


Crăciun – în familie, ca în fiecare an, iar de Revelion – este prima oară după anul 1999 când Voltaj va sta acasă.

 

Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO

 

“Crăciunul întotdeauna pentru noi a fost sărbătorit în familie şi aşa va fi şi anul acesta. Vom avea cadouri sub brad, cozonaci, sarmale, colinde. Mai puţin am reuşit să îi convingem pe copii să colinde, dar se ascultă colinde în principal. Acum, în ce mă priveşte, personal, cea mică e mai dornică să cânte, deci probabil ea va vrea să înveţe şi colinde, băieţii sunt mai reticenţi la cântat”, a declarat, pentru AGERPRES, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, în prag de sărbătorile de iarnă.

Singurul cadou pe care ar dori să i-l aducă Moş Crăciun ar fi sănătate.

 

Foto: (c) LIVIu SOVA / AGERPRES FOTO

 

“Sănătate, în primul rând, chiar dacă sună cumva clişeistic, dar mai ales în perioada asta acesta este cel mai important lucru pe care putem să îl cerem. În momentul în care suntem sănătoşi, lucrurile se rezolvă mai uşor”, a punctat Călin Goia.

Cât despre Anul Nou, muzicianul spune că a vorbit cu colegii lui şi au decis ca “Revelionul să îl facă la anul”.

 

Foto: (c) SIMION MECHNO / AGERPRES FOTO

 

“Ne-am gândit ce să facem de Revelion şi am spus că o să îl facem la anul. Nu ştim ce facem de Revelion, adică nu o să facem o petrecere, fiecare dintre membrii trupei va fi cu familia, într-un cerc restrâns. Nu vom cânta – aceasta este cea mai mare tristeţe şi noutate pentru noi. Este prima oară după anul 1999 când stăm acasă”, a declarat Călin Goia.

 

Artistul afirmă că bucătăria nu este locul în care ajunge prea des, iar pentru o petrecere reuşită ar fi bine să nu fie nevoit să ajungă în acel loc.

“Cu siguranţă nu voi fi eu bucătar-şef, ca să iasă un Revelion fericit. Eu nici nu ştiu ce trebuie făcut de Revelion, ştiu doar că trebuie să ajung la o anumită oră dintr-o parte în alta şi, cel mai probabil, o să îmi fixez nişte ore limită la care trebuie să ajung din sufragerie în bucătărie”, povesteşte artistul râzând.

 

Călin Goia şi-ar dori ca anul 2021 să aducă o schimbare radicală faţă de 2020 şi totul să revină la normal.

 Foto: (c) MIHAI POZIUMSCHI / AGERPRES FOTO

 

“2021 să ne găsească sănătoşi şi pe scenă şi să revenim la normal, pentru că anul ăsta pe care îl terminăm a fost tare ciudat şi nefericit pentru toată lumea. În 2020 a fost o stare de tensiune, de aşteptare, de incertitudine care nu a plăcut niciunui om”, a mai spus liderul trupei Voltaj. AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Ady Ivaşcu)

 

Citește și:

 

 

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *