Dezbateri

Mamma Mia! regizat de Phillida Lloyd- este duminică la Cine-Fascinație – Radio România Cultural


Duminică, de la ora 19 la Cinefascinație vă aștept cu explozia de energie a hiturilor ABBA, căci vom vorbi despre Mamma Mia! filmul Phillydei Lloyd cu o distribuție stelară : Merryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard, Kristine Baranski și Colin Firth. Așa că vă sfătuiesc să nu ratați această întâlnire cu un film într-o energie de lumină, al carui script a cucerit mapamondul încă de pe când era pe scenă.

Și trebuie să recunosc din start că am fost iremediabil captată de ideea de a avea un musical bazat pe muzica celor de la ABBA şi am şi pierdut deja şirul vizionărilor filmului, căci producţia din 2008 a fost în grila de programe a televiziunilor, iar eu nu am ratat-o niciodată! Şi nu doar felul minunat în care se îmbină scenariul cu versurile celebrelor piese ABBA şi distribuţia minunată a filmului m-au încântat- ci mai ales energia prinsă acolo, felul în care povestea curge şi ne duce cu ea într-o cavalcadă a refrenelor pe care le-am fredonat înşine.

Perfect intretesute cu scenariul – piesele ABBA readuc spiritul flamboiant al anilor 70-80 si ne infuzeaza cu dinamica sau lirismul lor, imbarcandu-ne in aceasta calatorie in care peisajul insulelor elene devine insusi personaj sui generis.

Si chiar daca nu toti actorii sunt in egala masura de inzestrati cu abilitati vocale, talentul lor ii ghideaza si versiunile pe car eni le ofera la celebrele piese ABBA ne fac sa trepidam si sa intram in dinamica exceptionala a acestei productii eclatante.

Vă aștept!

Michaela Platon

Credit foto Cinemagia

 

 

 

 

 

 Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *