Dezbateri

„M-am trezit că m-am întors în copilărie cu gândul de a fi alături de acești copii minunați care au nevoie de noiˮ – Radio România Cultural


Ștefan Câlția este una dintre personalitățile care au creat un brad de poveste pentru Festivalul Brazilor de Crăciun, organizat de Salvați copiii. Lucrarea Bradul Copilăriei este inspirată de tradițiile din satul Șona, satul natal al pictorului.

Cutia cu ornamentele, împreună cu fotografia bradului rememorat de artist, va fi licitată pentru a deschide ușa școlii copiilor din medii socio-economice vulnerabile. Francesca Rusu a stat de vorbă cu Ștefan Câlția.


Festivalul Brazilor de Crăciun este evenimentul de tradiție care ne arată, an de an, că binele este mai puternic decât orice altceva.  Într-o seară unică a anului, designeri încrezători în forța binelui își pun în joc creativitatea și dau naștere, prin brazii creați, unor adevărate povești de Crăciun, despre bucurie, căldură și cărți citite. Brazii sunt licitați, iar fondurile ajung către copiii care au nevoie de tot sprijinul nostru pentru a putea învăța în școală.

Photo credit: Florin Ghenade.

Sursa: Facebook.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *