Stiri

Lara, singurul şi primul serial românesc difuzat pe NetflixIuliana Beregoi este protagonista primului şi singurului serial românesc difuzat pe Netflix.

Lansat în 2017, serialul a reuşit să strângă peste 500.000 de vizualizări în primele 24 de ore din momentul lansării.

„A fost o experienţă foarte frumoasă pentru că dintotdeauna mi-a plăcut pe lângă cântat, să şi joc în acelaşi timp. Să fiu actriţă. Mereu mi-am dorit să le îmbin pe amândouă.

Chiar mă bucur foarte mult pentru că am jucat în serialul Lara. Sinceră, nu îmi vine să cred că am jucat în Lara şi că a ajuns atât de departe acest serial”, mărturiseşte Iuliana Beregoi.

Iuliana este artista de muzică pop din Republica Moldova ce face parte din generaţia Z .

Ea a fost descoperită la Festivalul Internaţional MusicForKids ce se desfăşoară de 10 de ani la Iaşi

Producţia serialului Lara s-a întins pe o durată de 3 sezoane a şocat încă de la primul episod din sezonul 1, care a înregistrat peste patru milioane de vizualizări.

Serialul arată viaţa unei adolescente care s-a pierdut într-o metropolă şi nu poate lua legătura cu niciun apropiat.

Din cauza faptului că şi-a pierdut memoria, acţiunea petrecându-se în jurul acesteia şi a noilor prieteni pe care şi-i face.

În filmul joacă vedete ca Lora, Alina Eremia şi a fost realizat în mare parte în Iaşi.

„Mă regăseam foarte mult în Lara pentru că uneori Lara era mai retrasă, mai ruşinoasă, dar în acelaşi timp avea încredere în ea, mergea înainte orice s-ar întâmpla, asta era cea mai importantă chestie”, spune artista despre rolul său.

Iuliana s-a simţit în largul său la filmări şi spune că i-a venit mănuşă acest rol datorită vlogurilor pe care le făcea a reuşit să facă din cameră un aliat şi chiar să mute munţii din loc şi să primească aprecierea celor din jurul său

„Singura chestie complicată pentru mine la început a fost să învăţ toate textele pe de rost şi, pe bune, primele 2, 3 episoade le învăţam pe de rost. Dar mi-am dat seama după ca nu trebuie să ale învăţ pe de rost”, explică Iuliana.

La doar 17 ani, Iuliana este Brand Ambasador al campaniei de conştientizare a problemelor mintale ce a avut loc în America.

Adolescenta este foarte activă pe social media devenind în scurt timp un model inspiraţional pentru fanii săi.

Iar muzica spune ea, a fost pansament pentru suflet. „Pentru mine a fost foarte, foarte important acest proiect şi încă este, şi mă bucur foarte mult că pe foarte mulţi i-am putut ajuta cu chestia asta şi foarte mulţi au luat acest proiect ca pe un sfat şi de aceea foarte mulţi au trecut peste orice obstacole şi au început să aibă mai multă încredere în ei”, conchide Iuliana.

Artista are chiar şi un sfat pentru comunitatea sa din mediul online. „Să aveţi încredere în voi, să ştiţi că eu sunt alături de voi şi vă iubesc enorm de mult. Şi sunt alături de voi şi trecem peste orice obstacol împreună”.

 

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *