Stiri

Iaşi: Ediţia din acest an a Festivalului "Teodorenii" se desfăşoară onlineBiblioteca Judeţeană "Gh. Asachi" Iaşi va organizează online, în zilele de 8 şi 9 decembrie, cea de-a VII-a ediţie a Festivalului "Teodorenii", dedicat aniversării a 100 de ani de la înfiinţarea bibliotecii publice ieşene.

Şeful serviciului Programe şi Proiecte Culturale din cadrul Bibliotecii Judeţene "Gh. Asachi" din Iaşi, Mihaela Morariu, a declarat, luni, că ediţia din acest an a Festivalului "Teodorenii" se va desfăşura sub genericul "100 de ani de la înfiinţarea bibliotecii publice a Iaşului".

"Activităţile incluse vor avea loc exclusiv online, pe pagina de facebook a bibliotecii judeţene. Vă invităm să fiţi alături de noi şi să urmăriţi transmisiunile în direct şi înregistrările care vor începe marţi şi miercuri, de la ora 9,00. În cadrul festivalului vor putea fi vizionate scenete, recitaluri, expoziţii virtuale, lansări de carte, prelegeri despre întemeietorii bibliotecii şi despre istoricul şi publicaţiile de patrimoniu, rezultatele concursurilor lansate cu această ocazie şi nu în ultimul rând, testimoniale ale partenerilor, donatorilor şi cititorilor bibliotecii cu ocazia împlinirii celor 100 de ani de la înfiinţare", a declarat Mihaela Morariu. AGERPRES / (A – autor: Daniela Malache, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)

 

Sursa foto: https://bjiasi.ro/Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *