Stiri internationale

Getty amână toate evenimentele publice până după sfârșitul lunii augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Getty amână toate evenimentele publice până după sfârșitul lunii august | Getty Trust a anunțat că programarea publică nu va fi reluată nici la Getty Center, nici la Getty Villa până după 31 august. Ambele site-uri au fost închise până la o nouă notificare la 14 martie din cauza Covid-19.

Christie’s va plăti o amendă de 16,7 milioane de dolari pentru impozite neîncasate în New York | Biroul procurorului din Manhattan anunțat joi trecut (9 aprilie) că Christie’s va plăti o amendă de 16,7 milioane de dolari, pentru că nu a colectat corect impozitul pe vânzări în New York între iulie 2013 și ianuarie 2017. Amenda se referă la vânzări private în valoare de 189 milioane de dolari, efectuate de birouri din alte locații, dar livrate către clienții din New York. Un purtător de cuvânt al casei de licitații a spus că, din 2017, compania și-a revizuit sfaturile și procesele interne pentru a asigura conformitatea cu legislația fiscală relevantă. Acest acord de soluționare aduce problema la rezoluție deplină. ‘

Farmhouse Charleston lansează un apel de urgență pentru finanțarea participativă | Ferma Charleston din East Sussex, fostă casă a artiștilor grupului Bloomsbury, Vanessa Bell și Duncan Grant, are a lansat un apel pentru finanțarea de urgență de 400.000 GBP pentru a compensa impactul financiar al Covid-19. De când s-a deschis ca muzeu public din 1980, Charleston a fost administrat de un trust independent, fără finanțare publică și fără dotare.

Curtea din New York decide că Chemarea la datorie jocul video este artă Judecător la New York a condus că jocul video Chemarea la datorie poate fi clasificat drept „artă” și, prin urmare, este protejat în conformitate cu Primul Amendament împotriva acțiunilor în justiție formulate împotriva producătorilor săi, Activision, de către compania de vehicule militare Humvee cu privire la utilizarea mărcii lor. Judecătorul de district George B. Daniels a declarat în hotărârea sa că „dacă realismul este un obiectiv artistic, atunci prezența în jocurile de război moderne a vehiculelor folosite de militari efectivi promovează fără îndoială acest obiectiv”.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *