Evenimente

F64 partener la 2CREATIVE WORKSHOP Grecia 2020


Cum va fi workshopul?

Workshopul ține 7 zile, dar practic înseamnă să fii plecat de acasă 9. Costul acestui workshop include absolut totul, mai puțin deplasarea până la Atena: se doarme pe velier, se mănâncă și se gătește pe velier (fiecare echipaj are un buget pentru provizii), costurile marinelor și combustibilul, onorariile skipperilor.

Fiecare participant are propria lui ședință foto cu modelele și poate participa la fiecare activitate din cadrul acestui workshop – pasiv la ședințele foto ale celorlalți colegi, activ la shooting-urile lui Marian și Marius. Fiecare participant învață să facă “scouting”, să-și găsească și să-și aleagă de dinainte locurile și lumina potrivite pentru propria ședința foto. Apoi sunt discuțiile zilnice pe fotografii și pe diverse situații și probleme pe care le întâmpină fiecare în business-ul său, un fel de masă rotundă unde toate lumea vine cu idei și sfaturi.

Workshopul se adresează tuturor fotografilor pasionați de călătorie, care înțeleg confortul și atmosfera de pe un velier și care vor să progreseze și să facă performanță în fotografia de nuntă.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *