Stiri internationale

Educatorii de artă solicită concedierea nedreaptă împotriva National GalleryRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

Educatorii de artă depun cerere pentru concedierea nedreaptă împotriva National Gallery | Astăzi a avut loc o audiere preliminară pentru revendicarea unui grup de 27 de educatori de artă împotriva National Gallery din Londra pentru concediere neloială – și recunoașterea statutului lor de angajați. paznic raportează că douăzeci dintre reclamanți au fost demiși din funcții, în timp ce șapte lucrează la contracte mai puțin bine plătite decât erau înainte. Grupul susține, de asemenea, că a suferit discriminări în funcție de vârstă și sex, că a fost insuficient consultat cu privire la modificările aduse locului de muncă și că are dreptul la plata retroactivă a concediilor.

Pussy Riot invadează terenul după finala Cupei Mondiale | Grupul activist rus Pussy Riot și-a asumat responsabilitatea pentru o invazie de pitch la finala Cupei Mondiale de la Moscova, duminică. Ziarul de artă relatează că patru membri ai grupului au fost acuzați de „încălcarea drepturilor spectatorilor” și purtarea ilegală a simbolurilor poliției. Grupul a emis o declarație declarând că spectacolul-protest, intitulat „Polițistul intră în joc”, a avut loc pentru a evidenția tratamentul slab al prizonierilor politici ruși și a fost un omagiu adus artistului Dmitri Prigov (care a murit acum 11 ani) și conceptul de „polițist ideal”.

Site Gallery numește Sharna Jackson noua director artistic | Înainte de redeschiderea sa în septembrie, după o reamenajare de 1,7 milioane de lire sterline, Sheffield’s Site Gallery anunțat astăzi numirea lui Sharna Jackson ca noua sa directoră artistică. Jackson, care a lucrat anterior la Tate, Design Museum și The Broad, printre alte instituții, va lucra alături de directorul executiv Judith Harry pentru a susține expoziții și pentru a supraveghea programe de implicare comunitară în spațiul de artă contemporană.

Muzeul Național al Căilor Ferate anulează concursul de proiectare pentru reamenajare | Science Museum Group a anulat concursul de proiectare pentru o reamenajare de 12 milioane de lire sterline a Muzeului Național al Căilor Ferate din York, după ce cererea de finanțare a fost respinsă de Heritage Lottery Fund. Jurnalul arhitectului raportează că echipa câștigătoare ar fi primit 600.000 de lire sterline pentru a elabora planuri pentru o revizie a spațiului expozițional al Marii Săli. Grupul Muzeului Științei a declarat că „planul general al muzeului și proiectul de regenerare a Marii Săli vor continua, dar examinăm etapele și termenele”.

Lectură recomandată | Luând reperul de la achiziția recentă a unui autoportret de către Galeria Națională de către Artemisia Gentileschi, Rhiannon Lucy Cosslett argumentează în The Guardian că o relatare a vieții artistei este esențială pentru o înțelegere deplină a picturii sale. În Artforum, artistul american Adrian Piper compară rolul individului în noțiunile iluministe ale lui Kant cu tradițiile filozofice non-occidentale de iluminare și raționalitate. În Sunday Post, artistul și dramaturgul scoțian John Byrne aduce o contribuție dură la dezbaterea dacă școala de artă din Glasgow ar trebui să fie reconstruită, susținând că școala „a renunțat” la suflet cu mult înainte de a fi distrusă de focul de luna trecută.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *