Dezbateri

Duminică de la ora 19, la Cine-Fascinație este The Notebook – „Cel mai romantic film de după Titanic”- regizat de Nick Cassavetes


The Notebook / Jurnalul este cea mai de succes adaptare a unui roman al lui Nicholas Sparks, cu un succes de Box Office ce a scontat peste 116 milioane de dolari, drama romantică continuând să ne emoţioneze şi astăzi cu povestea ei adevărată. Din distribuţia inspirată pe care Nick Cassavetes (fiul celebrului John Cassavetes) a insistat să o aibă, personajele principale surprinse în adolescenţă şi apoi la finalul vietii- sunt interpretate de Rachel McAdams, Ryan Gosling, Gena Rowlands şi James Garner, povestea de iubire cu final imprevizibil fiind inspirată din aceea a bunicilor soţiei romancierului.

Farmecul peliculei se bazează indubitabil pe chimia dintre cei doi actori ale căror personaje sunt prinse într-o poveste de iubire excepţională, care vine cu o altă față a lucrurilor – una hâdă, în care vedem cum o boală implacabilă răpeşte nu doar raţiunea, dar şi conştiinţa apartenenţei la familie.

Cu amănunte neştiute despre producţie şi de pe platourile de filmare, vă aştept la noua ediţie a Cine-Fascinației duminică, începând cu ora 19.

Michaela Platon

 

Credit foto CinemagiaSursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *