Stiri

Constantin Chiriac: Vladimir Găitan a arătat o coloană vertebrală şi o demnitate a profesiei remarcabilePreşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) şi director al teatrului din municipiu, actorul Constantin Chiriac, a transmis miercuri un mesaj la trecerea în nefiinţă a actorului Vladimir Găitan, despre care spune că "a arătat o coloană vertebrală şi o demnitate a profesiei remarcabile".

"În numele Teatrului Naţional 'Radu Stanca' Sibiu, al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi al şcolii de teatru de la Sibiu, însoţim cu gând bun pe cel care a fost, este şi va fi Vladimir Găitan, unul dintre actorii importanţi ai ţării şi ai lumii. Cu o carieră extraordinară ca actor de teatru, de film, de televiziune, un om implicat în viaţa comunităţii, în viaţa artistică, un om care a sprijinit creaţia şi tinerii actori, Vladimir Găitan a arătat o coloană vertebrală şi o demnitate a profesiei remarcabile. Drum cu lumină!", a transmis Constantin Chiriac.

Actorul Vladimir Găitan a murit marţi, la vârsta de 73 de ani. AGERPRES/(AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Irina Poenaru, editor online: Gabriela Badea) Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *