Dezbateri

Concursul “Vreau o Şcoală Ideală” (ep.1) – Radio România Cultural


Radio România Cultural şi celelalte Posturi ale Radio România le propun şcolilor din lumea educaţională românească, participarea într-un concurs online desfăşurat sub egida Gaudeamus online. Concursul se desfăşoară în perioada 16-29 noiembrie sub forma unor filme video care prezintă povestea școlii și a cadrelor didactice  care-şi doresc o instituţie şi un proces şcolar perfomante, chiar şi în vremuri de pandemie, și care au nevoie de sprijin pentru a reuși. În proiectul/concurs, fiecare studio național și regional al Radio România propune  școală cu un film video de prezentare al acesteia.

La Concursul “Vreau o școală ideală”, reprezentanții Radio România Cultural au optat pentru o școală din sectorul 3 al Capitalei, Şcoala Gimnayială nr.95, iar pentru asta, realizatoarea Mirela Nicolae şi educatorii şcolii vă propun o campanie de prezentare online cu fotografii actuale şi de epocă, cu interviuri, declaraţii ale elevilor şi profesorilor şi, desigur, cu filmul video din concurs, film care va putea fi accesat şi votat pe http://www.gaudeamus.ro.Azi, primul episod concentrat într-un material înregistrat audio, însoţit de fotografii.

Credite foto- Şcoala Gimnazială nr.95. În imagini: curtea interioară a instituţiei şi filă din dosarul de acreditare 1939-1940.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *