Stiri

CNA regretă moartea lui Bogdan Stanoevici şi recomandă posturilor tratarea subiectului în limita legislaţiei audiovizualeConsiliul Naţional al Audiovizualului a transmis miercuri "profundul regret" cu privire la decesul lui Bogdan Stanoevici şi a recomandat posturilor de televiziune şi de radio tratarea subiectului în limita legislaţiei audiovizuale.

"Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului îşi exprimă profundul regret cu privire la dispariţia celui care a fost Bogdan Stanoevici, actor şi ministru delegat pentru românii de pretutindeni, şi transmit condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat", se arată într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Totodată, Consiliul transmite posturilor de televiziune şi de radio "rugămintea de a trata cu decenţă şi responsabilitate orice subiect referitor la decesul lui Bogdan Stanoevici, cu atât mai mult cu cât legislaţia audiovizualului cuprinde prevederi clare privind obligaţia de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dreptul la viaţă privată, inclusiv pentru familia aflată în suferinţă".

Actorul Bogdan Stanoevici a murit marţi dimineaţă, la vârsta de 62 de ani. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Irina Giurgiu)Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *