Evenimente

Canon Live Talks – Soluții de vlogging la îndemână cu Cristi Kerekes și Gabriel V Barna


Cristi Kerekes

Cristi Kerekes se consideră în primul rând YouTuber, iar acest lucru a trecut în prim plan din 2019, când a devenit freelancer. Are un canal de YouTube în limba engleză, cu peste 50.000 de abonați, unde crează conținut educațional axat pe tutoriale de editare foto-video și social media, vorbind de asemenea și despre aparatura esențială creatorilor de conținut. Aceste lucruri l-au adus în cele din urmă și alături de echipa F64 Studio, producând materiale video care vin în ajutorul celor care doresc să afle mai multe informații despre produse, într-o formă interactivă.

Pe plan secund, este pasionat de fotografia stock, dar și de conținut social media, colaborând în 2019 cu antreprenori precum Cristian Onețiu.

Iată ce ne-a mai dezvăluit Cristi Kerekes!

“Mă consider un perfecționist, chiar dacă asta poate însemna un lucru bun dar și rău uneori. Îmi place să optimizez mereu orice fac și pun preț pe detalii, pentru că deși pare un clișeu ceea spun, detaliile contează enorm și nu mereu ne dăm seama de acest lucru.

Fie că e vorba de tehnologie sau tehnici de editare, întotdeauna îmi place să înțeleg lucrurile într-un mod logic, iar după ce fac asta, încerc să ajung la o explicație cât mai simplă pe care să o prezint și celorlalți. Să fiu în fața camerei îmi dă o stare pozitivă, recunosc, mai ales când pot oferi valoare utilă și altora, prin conținut educațional.”Source link

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *