Stiri internationale

Art News Daily: 23 augustRezumatul nostru zilnic de știri din lumea artei

ArcelorMittal Orbit are acum 13 milioane de lire sterline datorii, conform noilor cifre | Numărul de vizitatori la Orbita ArcelorMittal din Londra a scăzut dramatic, conform unui nou raport lansat de London Legacy Development Corporation (LLDC), care arată, de asemenea, că structura are datorii de 13 milioane de lire sterline. Structura de 114,5 metri înălțime, care a fost proiectată de Anish Kapoor și Cecil Balmond în pregătirea Jocurilor Olimpice de vară din 2012 și refăcută de Carsten Höller cu diapozitive împachetate în 2016, a fost realizat cu un împrumut de 9,2 milioane GBP de la magnatul de oțel Lakshmi Mittal, un împrumut care a crescut cu dobândă la 13 milioane GBP Proiectul a fost lăudat de Boris Johnson în timpul mandatului său de primar al Londrei, care a spus în 2010 că este „sigur că acesta este lucrul potrivit pentru site-ul Stratford, în timpul jocurilor și nu numai”.

David H. Koch (1940-2019) | David Hamilton Koch, omul de afaceri american, filantropul și donatorul republican, a murit la vârsta de 79 de ani. Alături de fratele său Charles, Koch era o figură majoră în mișcarea libertariană de dreapta, un avocat pentru un guvern mic, impozite mai mici și o piață liberă. Koch a fost, de asemenea, un susținător major al artelor, inclusiv instituții precum New York City Ballet și Metropolitan Museum of Art.

National Portrait Gallery expune portretul lui Jane Seymour | Un portret al lui Henric al VIII-leaa treia soție Jane Seymour, datând din jurul anului 1540, a expus ieri la National Portrait Gallery din Londra. Achiziționată în 2016, pictura, atribuită Atelierului lui Hans Holbein cel Tânăr, a trecut printr-un proces îndelungat de conservare pentru a îndepărta vopseaua și lacul. Curatorul Charlotte Bolland, menționând că aceasta este prima reprezentare pictată a lui Seymour care va fi afișată de galerie, a declarat că „într-adevăr umple un gol”.

Lectură recomandată | Scoțianul se uită la reconstruirea Glasgow School of Arts Clădirea Mackintosh pe fondul rapoartelor despre frământări instituționale. Forbes vizitează Chinaașa-numitele muzee fantomă, unde o supraabundență de structuri noi a dus la o lipsă de exponate și un număr redus de vizitatori. Gardianul ia în considerare experiența vizionării de artă din spatele camerei unui smartphone.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *