International

AC/DC se rebranșează la rock – Suplimentul de cultură


Au trecut șase ani de la Rock or Bust, ultimul album, și acum, când nimeni nu își prea mai făcea speranțe, rockerii australieni anunță un viitor plin de noi proiecte, despre care însă vorbesc cât mai puțin posibil.

AC/DC întreține misterul asupra acestor viitoare proiecte și preferă să comunice criptic pe rețele de socializare.

Din 2014 încoace, celebra for­mație s-a confruntat cu numeroase probleme. Unul dintre fondatori, chitaristul Malcolm Young, a încetat din viață în 2017. Vocalistul Brian Johnson a suferit probleme cu auzul și a fost înlocuit temporar cu Axl Rose de la Guns N’Roses. Basistul Cliff Williams s-a retras în 2016, în vreme ce bateristul Phil Rudd s-a văzut condamnat la câteva luni de detenție la domiciliu pentru posesie de droguri.

Dar, deși și-au ținut cât mai secrete planurile de viitor, cei de la AC/DC nu au putut împiedica scurgerea de informații pe internet. În 2018 au apărut poze făcute pe ascuns cu membrii formației reuniți la studioul din Vancouver, unde au înregistrat ultimele lor trei albume. Pe 20 februarie, Dee Snider, liderul trupei Twister Sister, a povestit că a luat masa cu Brian Johnson, care i-a confirmat că s-a întors în sânul AC/DC și că au înregistrat noi piese. De asemenea, alte zvonuri par să confirme reunirea tuturor membrilor for­mației, locul lui Malcolm Young fiind preluat în noua componență de nepotul său, Stevie Young.

Punând cap la cap toate aceste indicii, fanii au tras concluzia că AC/DC revine cu adevărat cu un nou album, al cărui nume va fi probabil Power Up, care ar putea fi lansat pe 7 decembrie, și că un turneu mondial ar putea avea loc în 2021, deși nu se știe cum ar putea fi organizat acesta în condițiile actuale de pandemie.

Între timp, pe 30 septembrie, AC/DC a confirmat oficial reunirea formației și a publicat un teaser de 30 secunde din noul videoclip, Shot in the Dark, care a încântat milioanele de fani ale formației.

Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *