Expozitii

9 Megawatt Museum arată să vadă în săptămâna Frisului, de la un sondaj Bruce Nauman la marea retrospectivă a lui Artemisia Gentileschi


Toamna în Londra este de obicei sinonimă cu Frieze Art Fair care are loc sub corturi albe masive în Regents Park. Anul acesta este puțin diferit, evenimentul urmând să fie online, dar muzeele londoneze fac tot posibilul cu expoziții de succes.

De la sondajul realizat de Tate Modern asupra lui Bruce Nauman, primul său în mai mult de 20 de ani în Marea Britanie, până la mult așteptata expoziție a Artemisiei Gentileschi la National Gallery, iată opțiunile noastre pentru ceea ce nu ar trebui să ratezi în această săptămână Fris.

Ann Veronica Janssens: Turcoaz roz fierbinte”La South London Gallery
Până pe 29 noiembrie 2020

Ann Veronica Janssens la South London Gallery. Vedere de instalare a Candy Sculpture 405–805 / 2–405 (2019). Fotografie de Andy Stagg.

Ann Veronica Janssens la South London Gallery. Vedere de instalare a Sculptura Bomboane 405–805 / 2–405 (2019). Fotografie de Andy Stagg.

Câteva lucrări cheie prezintă o imagine de ansamblu extrem de Instagramă a interesului artistului belgian de patru decenii pentru lumină și a impactului acesteia asupra percepției noastre. Piesa centrală a expoziției, care are loc în ambele spații ale South London Gallery, este o întindere de sclipici colorate, care va fi înlocuită la jumătatea spectacolului, condusă de un grup de roți reflectorizante ale lui Janssens. Biciclete.

Bilete trebuie rezervat în avans.

Artemisia Gentileschi la Galeria Națională
Până la 24 ianuarie 2021

Artemisia Gentileschi, Judith Headinging Holofernes (1620–1621). Colecția Galeriilor Uffizi

Artemisia Gentileschi, Judith Decapitând Holofernes (1620–1621). Colecția Galeriilor Uffizi

Fără îndoială, cel mai mare spectacol al anului, „Artmeisia” – care examinează opera celei mai faimoase artiste feminine din secolul al XVII-lea, Artemisia Gentileschi, o vedetă de artă barocă înainte ca ea să cadă în relativă obscuritate –a fost invadat de amânări din cauza blocării. Dar, după deschiderea către critici cu recenzii apreciabile, spectacolul este acum gata pentru public.

Bilete trebuie rezervat în avans.

Bruce Nauman la Tate Modern
Până pe 21 februarie 2021

Bruce Nauman, MAPPING STUDIO II cu schimbarea culorii, flip, flop și flip / flop (Fat Chance John Cage) (2001). © Bruce Nauman / ARS, NY și DACS, Londra 2020. Amabilitatea lui Tate.

Prima expoziție majoră a artistului american din Marea Britanie de peste două decenii, această prezentare generală afirmă dominația lui Nauman în genuri, inclusiv video, sunet, performanță și sculptură.

Bilete trebuie rezervat în avans.

Thao Nguyen Phan: Devenind Alluvium”La Galeria Chisenhale
Până la 6 decembrie

Thao Nguyen Phan, Becoming Alluvium (2019). Vedere de instalare, Galeria Chisenhale, 2020. Produs și comandat de Fundația Han Nefkens în colaborare cu: Fundația Joan Miró, Barcelona; Centrul de artă contemporană WIELS, Bruxelles; și Galeria Chisenhale. Amabilitatea artistului. Fotografie de Andy Keate.

Thao Nguyen Phan, Devenind Alluvium (2019). Vizualizare instalare, Galeria Chisenhale, 2020. Amabilitatea artistului. Fotografie de Andy Keate.

Pentru prima expoziție individuală instituțională a artistului din Ho Chi Minh în Marea Britanie, Phan își continuă cercetările în curs asupra râului Mekong și încurcăturile sale cu narațiuni despre industrializare, securitate alimentară și durabilitate ecologică printr-un film cu un singur canal și o serie de picturi cu lac și mătase.

Bilete trebuie rezervat în avans.

Expoziție de vară 2020 la Academia Regală
Până la 3 ianuarie 2021

Vedere de instalare a Expoziției de vară 2020 (6 octombrie 2020 - 3 ianuarie 2021) la Royal Academy of Arts, Londra. Foto: © Royal Academy of Arts / David Parry.

O vedere asupra expoziției de vară 2020. Foto: © Royal Academy of Arts / David Parry.

Spectacolul anual de vară de vară, care vede o mare varietate de lucrări de artiști emergenți și consacrați, va avea loc pe tot parcursul iernii acestui an. Prezentarea din acest an include lucrări ale lui Tracey Emin, Julian Schnabel și Anselm Kiefer, dar vor mai fi multe de descoperit.

Bilet trebuie rezervat în avans.

Ai Weiwei: Istoria bombelor”La Imperial War Museum London
Până la 24 mai 2021

O vedere a „Ai Weiwei: Istoria bombelor” la Imperial War Museum din Londra. © IWM, Ai Weiwei.

Această instalație specifică site-ului preia întregul atrium al muzeului pentru prima dată în istoria instituției. Spectacolul se concentrează pe modul în care oamenii încearcă să rezolve crizele folosind măsuri distructive.

Bilet trebuie rezervat în avans.

O teorie compensatorie”De Toyin Ojih Odutola la Barbican
Până la 24 ianuarie 2021

Toyin Ojih Odutola, O teorie compensatorie, 2020. Vedere de instalare, Curba, Barbican, 11 august © Toyin Ojih Odutola. Amabilitatea artistului și a Jack Shainman Gallery, New York. Foto: Tim Whitby / Getty Images

O vedere a lui Toyin Ojih Odutola „O teorie compensatorie”. © Toyin Ojih Odutola. Amabilitatea artistului și a Jack Shainman Gallery, New York. Foto: Tim Whitby / Getty Images

Pentru prima comisie a artistului nigerian-american, Odutola prezintă o instalație specifică site-ului a unei noi serii de desene puternice care călătoresc de-a lungul celor aproape 300 de picioare ale Barbicanului. Spectacolul include, de asemenea, un peisaj sonor captivant al artistului sonor conceptual Peter Adjaye.

Bilet trebuie rezervat în avans.

Nalini Malani: Poți să mă auzi?”La galeria Whitechapel
Până la 6 iunie 2021

Acest spectacol prezintă o nouă comandă a artistului născut la Karachi, a cărui carieră de 50 de ani ca artist activist a atins teme de violență, feminism, colonialism și identitate. Imaginile suprarealiste ale lui Malani aduc umor unor idei oribile pe care le ilustrează.

Bilet trebuie rezervat în avans.

Solos”La Goldsmiths CCA
Până pe 13 decembrie

Vedere de instalare a Appau Jnr Boakye-Yiadom, Înainte, În timpul și după, parte din "Solo," la Goldsmiths Center for Contemporary Art, Londra, 2020. Fotografie de Mark Blower.

O lucrare de Appau Jnr Boakye-Yiadom în „Solos”. Fotografie de Mark Blower.

Goldsmiths a comandat lucrări noi de la patru artiști emergenți: Appau Jnr Boakye-Yiadom, Emma Cousin, Lindsey Mendick și Hardeep Pandhal. Toate lucrările vizualizate au fost create în timpul blocării și explică explicit sau implicit povestea impactului ultimelor luni asupra lucrărilor artiștilor.

Bilete trebuie rezervat în avans.

Urma Artnet News pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *