Expozitii

11 galerii din Londra arată că se poate vedea în timpul unei săptămâni neobișnuite de frig, de la supravegherea suprarealistă a lui Laure Prouvost la sculpturile vegetale ale lui Danh Vo


Este octombrie și asta înseamnă că este săptămâna Frieze din Londra. Ca de obicei, galeriile din oraș prezintă cele mai bune liste, în ciuda circumstanțelor foarte neobișnuite din 2020.

În iulie, s-a anunțat că târgurile fizice de la Frise ar fi anulat. Până acum, pare aproape de neimaginat că organizarea unui eveniment mare în interiorul unui cort alb neventilat părea vreodată o idee bună. Dar, în timp ce sala de conferințe din Regent’s Park era un loc convenabil pentru a te da cu cine este cine din lumea artei, scena de artă vibrantă din Londra s-a întâmplat întotdeauna cu adevărat în afara cortului de circ.

În această săptămână, festivitățile alimentate cu băuturi alcoolice, cum ar fi deschiderile galeriei și mesele elegante, au ieșit; măștile de față sunt înăuntru. Și cu multe galerii care necesită vizitatorilor să rezerve sloturi pentru expoziții în avans, iubitorii de artă vor trebui să fie strategici în ceea ce privește abordarea lor.

Iată opțiunile noastre pentru ce să facem loc în program.

Laure Prouvost: Re-acest-și-un-în-învățare CENTRE”La galeria Lisson
6 octombrie – 7 noiembrie 2020

THIS MEANS LOVE, de Laure Prouvost, (2019-2020) © Laure Prouvost, prin amabilitatea Lisson Gallery.

Al lui Laure Prouvost ACESTA ÎNSEAMNĂ IUBIREA, (2019-2020) © Laure Prouvost, prin amabilitatea Lisson Gallery.

Artistul francez va transforma galeria într-un „cadru instituțional fals-pedagogic, axat pe sănătate”, invitând telespectatorii să învețe și să învețe un nou lexic și un limbaj vizual creat de Prouvost.

Pentru a programa o vizită, Click aici.

Rashid Johnson: Valuri”La Hauser & Wirth
6 octombrie – 23 decembrie

Rashid Johnson, <i> The Broken Five </i> (2020). Fotografie de Martin Parsekian.” width=”1024″ height=”683″ srcset=”https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/JOHNR106057-hires-3-1024×683.jpg 1024w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/JOHNR106057-hires-3-300×200.jpg 300w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/JOHNR106057-hires-3-50×33.jpg 50w” sizes=”(max-width: 1024px) 100vw, 1024px”/></p>
<p class=Rashid Johnson, The Five Broken(2020). Fotografie de Martin Parsekian.

Noile picturi și mozaicuri de plăci ceramice ale artistului american vor umple ambele spații londoneze ale mega-galeriei. Lucrarea răspunde anxietății și evadării, teme care reapar în opera lui Johnson, dar care sunt, de asemenea, foarte relevante pentru climatul socio-politic din 2020.

Biletele pentru a vedea expoziția trebuie rezervate online în avans, aici.

Helen Cammock: Am decis să vreau să merg
Până pe 17 octombrie

Vizualizare instalare, Helen Cammock, "Am decis să vreau să merg," Kate MacGarry, 2020, prin amabilitatea artistului și Kate MacGarry, Londra. Fotografie de Angus Mill.

Vedere de instalare, Helen Cammock, „I Decided I Want to Walk”, Kate MacGarry, 2020, prin amabilitatea artistului și Kate MacGarry, Londra. Fotografie de Angus Mill.

Expoziția de debut a câștigătorului Premiului Turner la galerie include cel mai recent film al lui Cammock, Ei îl numesc Idlewild. Pornind de la opera poeților și filosofilor, de la Audre Lorde la Jonathan Crary, filmul rumegă despre politica trândăviei și care devine leneș într-un moment în care cererile spiralate de hiper-productivitate sunt puse sub semnul întrebării.

Galeria încurajează, dar nu solicită vizitatorilor să rezerve în avans, deoarece doar cinci persoane vor fi admise simultan.

Tavares Strachan: In Plain Sight”La Marian Goodman Gallery
Până pe 24 octombrie

Tavares Strachan, detaliu al <i> OPTOPEZEI NOZEI </i> (2020). Fotografie de Lewis Ronald.” width=”1024″ height=”683″ srcset=”https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/200904-MG-5_MGL8501-1024×683.jpg 1024w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/200904-MG-5_MGL8501-300×200.jpg 300w, https://news.artnet.com/app/news-upload/2020/10/200904-MG-5_MGL8501-50×33.jpg 50w” sizes=”(max-width: 1024px) 100vw, 1024px”/></p>
<p class=Tavares Strachan, detaliu al Optsprezece Nouăzeci(2020). Fotografie de Lewis Ronald.

Pentru prima sa expoziție individuală majoră din Marea Britanie, Strachan a creat o experiență captivantă de neuitat. Fundalată și îmbunătățită de picturi și opere sculpturale noi și existente, captivanta călătorie de 45 de minute implică un spectacol teatral și operatic inspirat de cercetările artistului asupra unor personaje istorice marginalizate precum exploratorul afro-american Matthew Henson, prima persoană care a ajuns la Polul Nord .

Biletele pentru expoziție trebuie să fie rezervat online în avans.

Oliver Beer: Bunica”La Thaddaeus Ropac, Casa Ely
Până pe 24 octombrie 2020

Vedere de instalare, Oliver Beer, "Oma," Galerie Thaddaeus Ropac, Londra. © Oliver Beer. Amabilitatea Galerie Thaddaeus Ropac, Londra • Paris • Salzburg. Foto: Eva Herzog

Vedere de instalare, Oliver Beer, „Oma”, Galerie Thaddaeus Ropac, Londra. © Oliver Beer. Amabilitatea Galerie Thaddaeus Ropac, Londra • Paris • Salzburg. Foto: Eva Herzog

Această expoziție profund personală privește influența și cunoștințele transmise între generații în familii. Beer, care își exploatează adesea propria istorie a familiei în opera sa, se adânceste în povestea bunicii sale, care a început să compună muzică târziu în viața ei.

Nu este necesar un interval de timp pentru a vizita, dar numărul de vizitatori va fi controlat. Oliver Beer va oferi, de asemenea, tururi mici, în persoană, vineri, 9 octombrie, la ora 11:00, 14:00 și 17:00. Biletele pentru aceasta sunt gratuite, dar trebuie rezervate prin intermediul site-ului galeriei.

Gillian Wearing: Lockdown”La Maureen Paley
Până pe 25 octombrie

Într-o serie de autoportrete create în timpul blocării, purtarea surprinde perfect momente de rău și melancolie, liniște, contemplare și, ocazional, mulțumire. O altă adăugire la timp a operei sale este sculptura Mască, Mascat, un titlu care face aluzie la măștile teoretice pe care le purtăm identităților de modă, precum și scuturilor de față literal, care ne păstrează în siguranță.

Online prin intermediul site-ului galeriei pentru vizionări de 15 minute.

Anne Tallentire: Așa cum se întâmplă”La Hollybush Gardens
Până pe 31 octombrie

Anne Tallentire, Zona (2020). Vizualizare instalare, "Așa cum se întâmplă," Hollybush Gardens, Londra, 2020. Fotografie de Andy Keate.

Anne Tallentire, Zonă (2020). Vizualizare instalare, „Cum se întâmplă”, Hollybush Gardens, Londra, 2020. Fotografie de Andy Keate.

În acest spectacol de noi lucrări, Tallentire își continuă interogarea continuă a sistemelor sociale invizibile care creează condiții de precaritate și contingență.

Nu mai mult de 6 persoane vor fi admise în galerie simultan, puteți rezervați-vă slotul online. Artistul va fi, de asemenea, în conversație cu scriitorul Chris Fite-Wassilak despre Zoom marți, 13 octombrie, la ora 15:00 BST (10:00 New York) și puteți să răspundeți direct la galerie.

Danh Vo: Chicxulub”La White Cube, Bermondsey
Până pe 2 noiembrie 2020

Danh Vo 'Chicxulub', White Cube Bermondsey. © artistul. Foto © White Cube (Theo Christelis)

Danh Vo „Chicxulub”, White Cube Bermondsey. © artistul. Foto © White Cube (Theo Christelis).

Vo a adus natura în interiorul galeriei. Copacii și plantele fac referire la decorul în care artistul a realizat acest corp de lucru, studioul și ferma sa din Germania de Est. În acest spectacol mare, Vo își continuă examinarea catolicismului, a brandingului global și a florei.

Pentru a programa o vizită, Click aici. Puteți lua și un prezentare video tur al spectacolului.

Sung Tieu: Care este | x | ta?”La Emalin
Până pe 7 noiembrie 2020

Vedere de instalare, Sung Tieu, What is your | x | ?, Emalin, Londra. © Sung Tieu. Amabilitatea artistului și a lui Emalin, London Photography: Plastiques

Vedere de instalare, Sung Tieu, What is your | x | ?, Emalin, Londra. © Sung Tieu. Amabilitatea artistului și a lui Emalin, London Photography: Plastiques

Pentru prima sa expoziție solo cu Emalin, artista din Berlin a construit o galerie în interiorul galeriei, asemănătoare unei încrucișări între o închisoare, un seif de bancă și un loc al unui vis. Lucrările, toate pe foi de oțel inoxidabil tăiate, vorbesc despre cercetarea lui Tieu în psihologii și despre potențialul lor de manipulare.

Nu este necesar un interval de timp pentru a vizita, dar numărul de vizitatori va fi controlat.

Nathaniel Mary Quinn”La Gagosian
Până pe 21 noiembrie

Prima expoziție solo a lui Quinn la avanpostul din Londra al lui Gagosian prezintă portretele care schimbă forma artistului, redate în cărbune delicios, guașă și vopsea în ulei. Compozițiile, care apar colajate, sunt informate de flash-uri ale propriilor amintiri și întâlniri ale artistului.

Poti Programează o întâlnire prin intermediul site-ului galeriei.

Dana Schutz: Umbra unui nor care se mișcă încet”La Thomas Dane
Până pe 19 decembrie

Vizualizare instalare, "Dana Schutz: Umbra unui nor care se mișcă încet" la galeria Thomas Dane.

Vizualizare instalare, „Dana Schutz: Umbra unui nor care se mișcă încet” la galeria Thomas Dane.

Pentru expoziția sa inaugurală solo la Londra cu veteranul galeriei Thomas Dane, noile picturi și sculpturi ale lui Schutz sunt populate cu personaje asemănătoare cu goblin, care umple spațiul cu fizicitatea lor contorsionată și cu tulburări psihologice evidente.

Nu există rezervare anticipată disponibilă, distanțarea socială aplicată la intrare; nu sunt permise grupuri.

Urma Artnet News pe Facebook:


Vrei să rămâi în fața lumii artei? Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a obține știri de ultimă oră, interviuri deschise pentru ochi și acțiuni critice incisive care conduc conversația înainte.Sursa articol

Legate De Posturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *